Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Κλήρωση Europa League - Πολέμης: «Θα το παλέψουμε»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Παναθηναϊκού στον 10ο όμιλο του Europa League ο Λεωνίδας Πολέμης.
Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, έδωσε το «παρών» στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό και μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως παρά τις δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός μπορεί να… παλέψει και να διεκδικήσει την πρόκριση.
«Θα το παλέψουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες και θα είναι μια δύσκολη ομάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε στους ομίλους και καταφέραμε τον πρώτο στόχο που είναι η συμμετοχή. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Πολέμη.
Και συνέχισε για τα οφέλη της ομάδας από τις «μάχες» με την Μάλαγα: «Ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε. Με την Μάλαγα, αν και ήταν δύσκολος αντίπαλος, δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο στην Ισπανία, αλλά και την προσπάθεια των παικτών, αν και δεν το κατάφεραν».
Τέλος, για τη διαδικασία της κλήρωσης, σχολίασε: «Όταν βλέπαμε τις ομάδες στο 3ο γκρουπ, θέλαμε να αποφύγουμε τη Λάτσιο. Σίγουρα είναι κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Μπορώ να πω ότι είναι δύο πολύ καλοί αντίπαλοι και δύο καλά ταξίδια. Είναι και καλό γιατί θα έχουμε καλές ευρωπαϊκές βραδιές».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: