Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Αχάριστοι στην Ίντερ»

«Αχάριστοι στην Ίντερ»
Φραστική επίθεση στην Ίντερ εξαπέλυσε ο Λούσιο, μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποκάλεσε «αχάριστους» τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, ενώ τόνισε πως στη Γιουβέντους έχει κάνει μια νέα αρχή.

Η μετακίνηση του Λούσιο από την Ίντερ στη Γιουβέντους προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, αφού η καριέρα του Βραζιλιάνου αμυντικού φαινόταν να ολοκληρώνεται στην Ιταλία. Αν και οι προτάσεις που είχε στα χέρια του προέρχονταν από την πατρίδα του και από τις πλούσιες χώρες του περσικού κόλπου, τελικά ο Λούσιο επέλεξε να μείνει στη γειτονική χώρα και να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Ο Λούσιο μιλώντας σε δημοσιογράφους, «άνοιξε» την καρδιά του και αποκάλυψε πως είναι πικραμένος από τη στάση των ανθρώπων της πρώην ομάδας του. «Στον Ζούλιο Σέζαρ πρότειναν μείωση μισθού, σε εμένα αντίθετα δεν μου είπαν κουβέντα, αφήνοντας να εννοηθεί πως τους είμαι άχρηστος», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Βραζιλιάνου.

Στη συνέχεια ο Λούσιο έγινε πιο σκληρός στις δηλώσεις του. «Ήταν αχάριστοι. Έπρεπε να είναι πιο ειλικρινείς απέναντί μου και να μου εκθέσουν ανοικτά τις σκέψεις τους. Αντί για αυτό, με αντιμετώπισαν με έλλειψη σεβασμού. Δεν νομίζω πως άξιζα τέτοιας συμπεριφοράς, μετά από όσα πρόσφερα στην ομάδα. Ήταν αχάριστοι, το ξαναλέω

Αναφερόμενος στο μέλλον, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του εμπειρία. «Είμαι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος με τη νέα περιπέτεια της καριέρας μου. Αυτό που νιώθω έντονα είναι η αντιπαλότητα με την Ίντερ. Ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο και μου λέει πως τώρα ανήκω σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Μου λένε να ξεχάσω την Ίντερ. Και μάλλον θα μου είναι εύκολο να το κάνω», δήλωσε με νόημα ο Λούσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: