Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μπάμπελ θέλει η Φιορεντίνα!!

Μπάμπελ θέλει η Φιορεντίνα
Ο Ράιαν Μπάμπελ είναι ο επιθετικός που θα προσπαθήσει να προσφέρει στον Βιτσέντζο Μοντέλα η διοίκηση της Φιορεντίνα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Ο Ολλανδός, που αγωνίζεται στη Χόφενχαϊμ, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο και του Ολυμπιακού.

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τη στιγμή που όλα έδειχναν πως η κατάληξη της μετακίνησης του Βούλγαρου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ευτυχής για τη Φιορεντίνα, ανάγκασε τους ανθρώπους των «βιόλα» να αναζητήσουν άλλες λύσεις για την γραμμή κρούσης. Ένα όνομα που ακούστηκε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και επανήλθε στην επικαιρότητα, είναι αυτό του Ράιαν Μπάμπελ, της Χόφενχαϊμ.

Το συνδρομητικό «Sky» αναφέρει πως ο Βιτσέντζο Μοντέλα έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Ολλανδού και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην επιθετική γραμμή της Φιορεντίνα. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, μπορεί να μην είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν, ωστόσο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στις τάξεις των «βιόλα» και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει κάθε προσπάθεια για να ικανοποιήσει τον προπονητή της και να προχωρήσει στο δανεισμό του παίκτη.

Να σημειώσουμε πως για τον Μπάμπελ φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του να βρει τον αντικαταστάτη του Μιραλάς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: