Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Καλή κλήρωση, επικίνδυνη για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του!!

Καλή κλήρωση, επικίνδυνη για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του
Στην πρώτη ανάγνωση, αυτή είναι μια καλή, έως πολύ καλή κλήρωση για τον Ολυμπιακό, διότι δεν τον εμποδίζει να σκέφτεται ότι θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για συνέχεια στο Europa League μετά την φάση των ομίλων του Champions League, αλλά και να ονειρεύεται ότι θα καταφέρει να μπει στην πρώτη δυάδα και να συνεχίσει στη γιορτή των αστέρων.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Στη δεύτερη ανάγνωση όμως αυτή είναι μια διπλά επικίνδυνη κλήρωση. Αφενός διότι στη συνείδηση των λιγότερο μυημένων οπαδών του δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ο Ολυμπιακός έχει μια εύκολη δουλειά μπροστά του, ψευδαίσθηση που καλλιεργεί αυξημένες προσδοκίες, και αφετέρου επειδή αυτή η deja vu κλήρωση θα εντείνει τις αναπόφευκτες συγκρίσεις με την περσινή σεζόν.

Με το πρόγραμμα που προέκυψε, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια καλή ευκαιρία διάκρισης. Πιθανόν μια από τις καλύτερες ευκαιρίες που θα μπορούσε να του δώσει η κληρωτίδα. Όμως μέχρι εκεί. Διότι απέναντί του θα βρει ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα, συλλόγους που παίζουν ποδόσφαιρο της υψηλότερης ταχύτητας.

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργεί το πρώτο μεγάλο βουνό που θα πρέπει να ανέβει ο νέος Ολυμπιακός του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η πρεμιέρα μοιάζει πολύ καθοριστική. Διότι αν δεν νικήσει, ο Πορτογάλος θα πρέπει να ψάξει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση που θα πείσει τους απαιτητικούς οπαδούς του στην Αγγλία και τη Γαλλία, στις έδρες των Αρσεναλ, Μονπελιέ.

Είναι καλή η κλήρωση για τον Ολυμπιακό. Είναι όμως και πολύ επικίνδυνη. Διότι οδηγεί στην ευθεία σύγκριση με την περσινή πορεία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στον προπονητή του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: