Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Δεν είμαι ο νέος Μαϊκόν»

«Δεν είμαι ο νέος Μαϊκόν»
Παρουσιάστηκε από την Ίντερ ο Αλβάρο Περέιρα, το νέο απόκτημα των «νερατζούρι», που αναμένεται να ενισχύσει το άκρο της άμυνας της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Περέιρα προσπάθησε να «αποτινάξει» από πάνω του το ρόλο του διαδόχου του Μαϊκόν, που μεταγράφηκε στην Μάντσεστερ Σίτι.

Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του καλοκαιριού, ο Αλβάρο Περέιρα φερόταν να βρίσκεται κοντά στη Νάπολι, που έδειχνε να έχει συμφωνήσει με την Πόρτο, στην οποία ανήκε ο παίκτης. Τελικά η καριέρα του Ουρουγουανού θα συνεχιστεί στην Ιταλία, αλλά για λογαριασμό της Ίντερ.

Την Παρασκευή ο Περέιρα παρουσιάστηκε από την Ίντερ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Σε αυτές ξεχωρίζει η ατάκα που αφορούσε στον Μαϊκόν. «Ο Μαϊκόν έγραψε τη δική του, σπουδαία, ιστορία στην Ίντερ, αλλά δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Είμαι ο Περέιρα, είμαι ο εαυτός μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να υποσχεθώ πως θα εκμεταλλευτώ τα χαρακτηριστικά μου για να προσφέρω τα πάντα στην ομάδα.»

Αν και βρέθηκε κοντά στη Νάπολι, τελικά κατέληξε στην Ίντερ. Πως και συνέβη αυτό; «Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα και αποτελεί όνειρο ζωής για όλους τους παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα. Όλοι με υποδέχτηκαν με θέρμη και ένιωσα αμέσως σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Υπόσχομαι να ανταποδώσω τη ζεστασιά τους με την απόδοσή μου.»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Περέιρα είχε δυο λόγια να πει και για την Πόρτο. «Πέρασα τρία φανταστικά χρόνια στην Πόρτο, όπου έκανα πολλούς φίλους. Τους ευχαριστώ για όσα μου πρόσφεραν, αλλά τώρα είναι η στιγμή να αλλάξω κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα μου», σημείωσε ο Περέιρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: