Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Να 'ναι έτοιμος στην πρεμιέρα!!

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της κλήρωσης παρατηρούσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη να περπατά προς τη σάλα των VIP στο Γκριμάλντι Φόρουμ. Toυ Π. Παπαδημητρίου.
Να 'ναι έτοιμος στην πρεμιέρα
Προσπαθούσα σε όλη τη διάρκεια της μικρής διαδρομής ν αποκρυπτογραφήσω το feeling του.
Πως ένοιωθε; Χαρούμενος και άνετος η πεσμένος και στρεσαρισμένος;Δυστυχώς δεν κατάλαβα.Το προσωπό του δεν πρόδωσε κάτι ενώ και οι δημόσιες τοποθετήσεις του λίγα λεπτά αργότερα ήταν οι στάνταρ για τέτοιου είδους καταστάσεις.
Τελικά αυτη η κλήρωση του Ολυμπιακού με Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ περιγράφεται από δύο λέξεις που χρησιμοποιούσαν οι παλιοι δημοσιογράφοι: "Αναμικτα συναισθήματα". ΚΑΤ αρχήν δεν υπάρχει φόβος. Καλές ομάδες και οι τρεις,ναι.Πολυ καλές.
Όχι όμως μεγαθήρια. Όταν πέρσι έχεις παίξει με την....καλή Άρσεναλ,τη Μαρσέιγ και τη Ντόρτμουντ προφανώς κι εφέτος δεν υπάρχει φόβος. Υπάρχει όμως σεβασμός και παραδοχή της ποιότητας και των τριών αντιπάλων.
Αισιοδοξία; Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει!!Χωρίς αυτή, κάθε ομάδα στιγμή με τη στιγμή μέσα στο Τσάμπιονς Λιγκ αργοπεθαίνει. Κοιτάμε στα μάτια τους πάντες και ματώνουμε.Υλικό καλό υπάρχει,δε μπορει, κάτι θετικό θα βγει απ αυτό.
Αρκεί βέβαια να ναι έτοιμος ο Ζαρντίμ. Να δουλέψει το υλικό αυτό και στην πρεμιέρα να ναι ετοιμοπόλεμος ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σάλκε. Όλα τ αλλα βήμα βήμα....
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: