Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σκέφτονται ενίσχυση στον Παναθηναϊκό!!

Σκέφτονται ενίσχυση στον Παναθηναϊκό
Αλλαγή δεδομένων στον Παναθηναϊκό, καθώς η έλευση των επιπλέον χρημάτων από το market pool του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τον αποκλεισμό των ΠΑΟΚ και Ατρόμητου, δίνει τη δυνατότητα στην πράσινη ΠΑΕ να ενισχύσει το ρόστερ της. Άλλωστε, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε εκφράσει εδώ και εβδομάδες τον προβληματισμό του για κάποια κενά στην ομάδα.

Άναψε το πράσινο φως η διοίκηση

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στην Παιανία, ανάμεσα στους Ζεσουάλδο Φερέιρα, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Γόντικα και Κώστα Ελευθεράκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετέφερε τους προβληματισμούς του στην διοίκηση, όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, αλλά και το σκοράρισμα. Οι διοικούντες συμφώνησαν με τον τεχνικό του τριφυλλιού, αλλά του ξεκαθάρισαν ότι οι κινήσεις θα πρέπει να είναι προσεκτικές και προσιτές οικονομικά.

Μέσος ή επιθετικός

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Παναθηναϊκό να κινείται για κάποιον ελεύθερο παίκτη, καθώς η μεταγραφική περίοδος εκπνέει το βράδυ. Στους πράσινους έχουν προταθεί αρκετοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές και πλέον εξετάζονται οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει έναν μέσο με έμφαση στη δημιουργία παιχνιδιού, που θα έχει την δυνατότητα να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο ή ένα σέντερ φορ που θα έχει το εύκολο γκολ, κάτι που είναι ξεκάθαρό ότι λείπει από την ομάδα. Το σενάριο να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 15 μέρες, που είναι η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες και υπάρχει αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα προκύψει.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: