Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Του μένει η στάμπα, μέχρι να την αποβάλλει!!

Σε αυτά τα παιχνίδια η τύχη παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και η αλήθεια είναι πως σε κανένα από τα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δεν την είχε. Την είχε πέρυσι με την Καρπάτι. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις τέλος για την ομάδα του Δώνη φέτος και μένει να δούμε αν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και οι παίκτες του, πήραν το μάθημα. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Η ουσία των πραγμάτων είναι πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε λάθος το παιχνίδι, περιμένοντας στο μισό γήπεδο μία ομάδα χειρότερη από αυτόν και όταν κλήθηκε να ανατρέψει το παιχνίδι, δεν είχε το σθένος.
Με την απόδοση του Έτο και του Κουμαλό, δεν μπορείς αρχικά να πιστέψεις πως μπορείς να κρατήσεις το μηδέν παθητικό. Ο βραζιλιάνος, μετά τη δήλωση οχετό που προηγήθηκε, εμφανίστηκε στο γήπεδο φοβικός, χωρίς αυτοπεποίθηση και επικίνδυνος για την ομάδα του. Ο Κουμαλό με τη σειρά του, ήταν μονίμως εκτός σωστού χρόνου στις επεμβάσεις του, δείγμα του ότι δεν εμπνέει σιγουριά με καμία Παναγία. Και οι δυο μαζί, απίστευτα αρνητική στην ανάπτυξη κι όταν ο Βιβιάν παίζει το πρώτο του παιχνίδι, υπάρχει πρόβλημα.
Εννοείται πως δεν πρόκειται να κακίσω τον Κλάους για τη χαμένη ευκαιρία του 56΄, αφού μέχρι τώρα αυτός τράβηξε το κουπί.
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε και τις απουσίες του, αφού ο Λάζαρ και ο Σαλπιγγίδης έλειψαν. Ειδικά ο τελευταίος, τα έχει αυτά τα παιχνίδια, αλλά ένα τάκλιν για να μη βγει μία σέντρα σε αγώνα εναντίον του Πανθρακικού, ήταν αρκετό για να αλλάξει ισορροπία μίας σειράς.
Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται τις κακές τους βραδιές και ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής, καλείται να μας πείσει πως είναι μεγάλη ομάδα.
 Σίγουρα είναι μία καινούργια ομάδα που χτίζεται, σίγουρα έχει ελαφρυντικά, αλλά η σημερινή στάμπα είναι τέτοια που για να την αφήσεις πίσω θα πρέπει να έχεις γίνει μεγάλος.
ΥΓ Πολλές φορές η προσπάθεια προπαγάνδας καταντά γελοία. Στο ποδόσφαιρο, σε μία τέτοια εποχή, συμβαίνει μονίμως.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: