Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αποκλεισμός-καταστροφή!!

Ο ΠΑΟΚ μένει εκτός Ευρώπης και το κόστος αυτού του αποκλεισμού είναι τεράστιο και ανυπολόγιστο. Και ευθύνη γι' αυτό φέρει δυστυχώς ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Toυ Περικλή Στέλλα.
Αποκλεισμός-καταστροφή
Με μία πρόκριση στους ομίλους ο «δικέφαλος», αν και θα είχε οικονομικό κόστος, θα είχε την ευκαιρία να εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα η ποινή παραμένει και ο ΠΑΟΚ θα την κουβαλάει στην πλάτη του για του χρόνου. Και ίσως ακόμη πιο μακριά μελλοντικά.
Και για να μην το αναλύω, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει να έχεις στην πλάτη σου για του χρόνου τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.
Σε ό,τι αφορά αυτό καθαυτό το ματς, μία φράση θα σημειώσω με έμφαση. «Εσύ δεν υπήρξες ποτέ». Και αναφέρομαι στον Βραζιλιάνο Ετο. Πρόκειται για μία μεταγραφή-σκάνδαλο που κανένας δεν κατάλαβε γιατί και πώς ήρθε και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Με αποδοχές που ξεπερνούν, εάν δεν κάνω λάθος, τις 300.000 ευρώ, ο αθλητής αυτός δεν υπήρξε ποτέ για τον ΠΑΟΚ. Τραυματισμοί και κακές αποδόσεις και καμία προσφορά. Χθες ο Αυστριακός τον έκανε στην κυριολεξία γιο γιο και ήταν κατά την εκτίμησή μου η κερκόπορτα του ΠΑΟΚ στο ματς. Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ η ευθύνη του είναι ακέραια.
Οι ομάδες χτίζουν χαρακτήρα και στέκονται στα πόδια τους μόνο όταν φροντίζουν να έχουν τη βάση για να στηριχθεί το οικοδόμημα. Και αυτή η βάση είναι ο τερματοφύλακας. Ο Γλύκος είναι καλός, αλλά ποτέ δεν απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτής της φανέλας. Δεν θέλω να αδικήσω το παιδί, διότι είναι φιλότιμος, καλό παιδί και δουλεύει σκληρά. Αλλά
Δεν κατάλαβα γιατί έμειναν έξω οι Φωτάκης και Λόρενς. Ηταν λάθος. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε τις ευκαιρίες, αλλά ποτέ δεν μπήκε ουσιαστικά στο ματς. Ηταν μια άσχημη βραδιά και ένας αποκλεισμός, επαναλαμβάνω, καταστροφή. Οσοι το καταλαβαίνουν.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: