Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Του ΠΑΟΚ του άξιζε, του Ατρόμητου όχι!!

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης γράφει για την οικτρή αμυντικά εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Ραπίντ και τον Ατρόμητο που αποκλείστηκε γιατί έτσι γούσταρε ο Ελβετός ρέφερι, Στούντερ.
Του ΠΑΟΚ του άξιζε, του Ατρόμητου όχι!
«Μνημόνιο» και στο Γιουρόπα Λιγκ (όπου φτωχοί κι η μοίρα τους)! Ο ΠΑΟΚ εκτός ομίλων με οικτρή αμυντικά εμφάνιση, ο Ατρόμητος έξω επειδή έτσι γούσταρε ο Ελβετός διαιτητής (του αρνήθηκε δύο καραμπινάτα πέναλτι -το ένα θα συνοδευόταν και με κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ!)
Πάλι καλά που από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν νοείται αποκλεισμός κι έτσι τουλάχιστον προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στο Γιουρόπα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ο μόνος (οικονομικά) κερδισμένος των χθεσινών αποκλεισμών αφού δεν θα μοιραστεί αλλά θα καρπωθεί ολόκληρο το μπόνους του market pool που αναλογεί στη χώρα μας.
Στη Βιέννη ο «δικέφαλος» εμφανίστηκε (όπως δυστυχώς φοβόμουν στο χθεσινό κομμάτι) απροετοίμαστος νοητικά για να πάρει την πρόκριση παρότι αγωνιστικά -μόνο στη θεωρία, ωστόσο- υπερέχει σαφώς της Ραπίντ. Εν τέλει όσα μεσολάβησαν αυτή την εβδομάδα από τα γεγονότα της Τούμπας, παρά το 2-1 υπέρ του, με τις τιμωρίες της UEFA και τον αποπροσανατολισμό με εξωαγωνιστικά ζητήματα, τον έπληξαν καίρια
Επληξαν θαρρώ και τον Γιώργο Δώνη που και πάλι, όπως και στη Θεσσαλονίκη, είχε ατυχείς επιλογές 11άδας κι αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την περασμένη Πέμπτη, δεν διορθώθηκαν από τις επιχειρούμενες αλλαγές του στο ημίχρονο
Αυτός ο Βραζιλιάνος στόπερ με την κορδέλα, ο Ματίας Βιβιάν, με τη γαλλική εμπειρία, εκτός από την κορδέλα μπορεί να κόψει χαμηλά ή ψηλά (στο δεύτερο γκολ των Αυστριακών την τοποθέτησή του ούτε στα τοπικά δεν τη βλέπεις) ή έστω να εκτελέσει εύστοχα με το κεφάλι; Απορώ, δηλαδή, πόσο καλύτερος είναι του Κατσικά που αγωνίστηκε προ εβδομάδας ώστε να τον στείλει στον πάγκο.
Επιπλέον, αφού το πείραμα Γιάννου δίπλα στον Αθανασιάδη δεν λειτούργησε στο προηγούμενο ματς, ούτε και για 30 λεπτά με τον Πανθρακικό κατόπιν, προς τι η επιμονή του Δώνη; Πάλι αλλαγή στο ημίχρονο αναγκάστηκε να τον κάνει, αλλά αυτή τη φορά δεν υπήρχε Σαλπιγγίδης να «καθαρίσει».
Κι ενώ στον ΠΑΟΚ βάλανε (όλοι) τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια τους, στο Περιστέρι βίωσαν την ευρωπαϊκή εκδοχή του «μικρού ψαριού» απέναντι σε πιο γνωστό αντίπαλο! Και μπορεί να τους μείνει η περηφάνια ότι η Νιούκαστλ χρειάστηκε να κάνει καθυστερήσεις στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για να κλειδώσει την πρόκριση, αλλά ποιος θα θυμάται αργότερα ότι τον «ξύρισε» ο διαιτητής; Η ιστορία θα γράψει ?κρίμα- ότι αποκλείστηκε, χωρίς να αναφέρει πως δεν τον άφησαν να διεκδικήσει ό,τι δικαιούνταν.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: