Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Γαλατσόπουλος: «Τεράστια προοπτική για τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή Κοντομηνά»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εμπλοκή του Δημήτηρη Κοντιομηνά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά:

«Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει αυτή τη συνεργασία. Κάναμε αγώνα ενός μήνα. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Μάνος ο Μαλέλης. Μας έφερε σε επαφή με τον κύριο Κοντομηνά, τον οποίο πείσαμε με διάφορες ενέργειες, είπε αρχικά.

Για το αν απασχόλησε την πλευρά Κοντομηνά η προηγούμενη εμπλοκή του στον Άρη και για το πλάνο που του παρουσιάστηκε: «Δεν ασχολούμαστε με αυτό. Είπαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι για συζήτηση, Έθεσε κάποιους προβληματισμούς για αυτό. Εμείς κάναμε διάφορες ενέργειες και τον πείσαμε να εμπλακεί. Του είπαμε ότι οι εταιρίες του θα έχουν τεράστια προβολή. Η συμφωνία είχε γίνει πιο νωρίς. Χθες υπογράψαμε τις συμβάσεις. Του είπαμε πως οργανώνουμε την ομάδα. Του εξηγήσαμε ότι κύριος μας στόχος είναι η εξυγίανση και συμφώνησε. Μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ θα απεμπλακεί από τα χρέη που έχει».

Για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και για την απαραίτητη συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ: «Η συνάντηση έγινε στον Άλφα και η φωτογραφία βγήκε από φωτογράφο του Άλφα. Η συμφωνία δίνει μια τεράστια βοήθεια και προοπτική στην ομάδα. Τώρα εξαρτάται από εμάς κατά ποσό θα καλλιεργηθεί η συμφωνία για να την κρατήσουμε για πολλά χρόνια. Αυτή είναι τώρα για έναν χρόνο, αλλά θέλουμε να συνεχιστεί. Είναι εταιρία με τεράστια δυναμική. Αυτή η χορηγία θα μας αποφέρει 200.000 ευρώ.

Με τα έσοδα που ευελπιστούμε ότι θα έχουμε θέλουμε να καλύψουμε τα μπάτζετ και να καλύψουμε 200.000 ευρώ χρέη παλιά. Κάνω έκκληση προς τον κόσμο την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε. Θα πρέπει να έρθει δίπλα μας. Μειώσαμε 30% τα διαρκείας και είπαμε στον κόσμο ότι τα λεφτά που θα δώσει θα πάνε αποκλειστικά στην ενίσχυση της ομάδας».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: