Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Μακάρι να υποτιμήσουν τον Θρύλο!!

Πρώτος βγαίνεις δύσκολα. Τέταρτος βγαίνεις πιο εύκολα σ' αυτόν τον περίεργο όμιλο που έπεσε ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου.
Μακάρι να υποτιμήσουν τον Θρύλο
Θα ήταν προτιμότερο να δίναμε στο Φάληρο το πρώτο ματς με αντίπαλο την άπειρη Μονπελιέ αντί για τη Σάλκε.

Ο Ζαρντίμ βγήκε και χαρακτήρισε τον όμιλο ισορροπημένο. Εχει δίκιο. Ακόμα και η φετινή Αρσεναλ, "παίζεται". Εδώ ο Ολυμπιακός πήγε για να φέρει βόλτα την περσινή. Θα μου πείτε, ο περσινός Ολυμπιακός. Και σεις δίκιο έχετε.

Για να έχει νόημα, ότι η ομάδα θα ματώσει, όπως δήλωσε στον NOVA Σπορ FM ο Μαρινάκης, θα πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί. Κι αυτό είναι μια δουλειά που πρέπει να την κάνει ο Ζαρντίμ και μάλιστα γρήγορα.
Αν υπάρχουν περιθώρια για μια καλή μεταγραφή ας γίνει για αμυντικό χαφ ποιότητας. Αν είναι απλώς να γίνουμε περισσότεροι στο Ρέντη να μη γίνει καλύτερα.

Προτιμάμε να δούμε τι ψάρια πιάνουν ο Μασάντο που ήδη έδειξε τα προσόντα του κι ο Γκρέκο.

Σ' αυτό τον "ισορροπημένο" όμιλο, ο Ολυμπιακός δεν πάει σαν πρόβατο επί σφαγή. Μακάρι να βρεθούν αντίπαλοι που θα τον υποτιμήσουν.

Θυμηθείτε τι έγινε πέρσι. Ο Ολυμπιακός σερνότανε στα φιλικά, ο Βαλβέρδε άκουγε τις μουρμούρες από την εξέδρα αλλά η ομάδα έκανε σπουδαίες ευρωπαϊκές εμφανίσεις κι έμεινε εκτός γιατί Γερμανοί και Γάλλοι τα έκαναν πλακάκια...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: