Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Μονομαχία» στο Μονακό!!

«Μονομαχία» στο Μονακό
Τον τίτλο της υπερπρωταθλήτριας Ευρώπης θα διεκδικήσουν απόψε η Τσέλσι και η Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, ΝΕΤ). Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της φετινής σεζόν, συνεχίζοντας τις καλές πορείες που πραγματοποίησαν πέρυσι στην Ευρώπη.

Οι «μπλε» κατάφεραν να σηκώσουν το Champions League, έχοντας αποκλείσει στα ημιτελικά την Μπαρτσελόνα και νικώντας στον τελικό την Μπάγερν Μονάχου στα πέναλτι. Από την πλευρά τους, οι Μαδριλένοι πήγαν «τρένο» μέχρι τον τελικό του Europa League, όπου κατάφεραν να νικήσουν με σκορ 3-0 την εντυπωσιακή την περσινή σεζόν Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μέχρι στιγμής οι Λονδρέζοι δαπάνησαν 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ, του Όσκαρ, του Βίκτορ Μόουσες και του Μάρκο Μαρίν. Από την πλευρά τους, οι «ροχιμπλάνκος» έδωσαν μόλις 1 εκατ. ευρώ στη Χετάφε για να πάρουν Κάτα Ντίας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά - Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς - Μάριο Σουάρες, Γκάμπι, Αρντά, Ροντρίγκες, Αντριάν - Φαλκάο.

ΤΣΕΛΣΙ (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ - Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίδ Λουίζ, Κόουλ - Μίκελ, Λαμπάρντ, Ραμίρες, - Μάτα, Αζάρ, Τόρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο





πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: