Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η μεταγραφική πολιτική του... Γενάρη

Απίθανο μοιάζει να ενισχυθεί με ελεύθερο παίκτη ο ΠΑΟΚ. Τι περιμένουν Δώνης-Γεωργιάδης για να καθορίσουν το χειμερινό πλάνο ενίσχυσης.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση και των... καθυστερήσεων στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Την Παρασκευή (15/9) εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών (όσων έχουν μείνει χωρίς ομάδα πριν τις 30/6), για τον ΠΑΟΚ, όμως, φαίνεται πώς λίγη σημασία έχει αυτό, καθώς το ενδεχόμενο να ενισχυθεί με ένα ακόμη παίκτη μοιάζει απίθανο.
Γεωργιάδης και Δώνης έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό (από πλευράς τιμής και αξίας). Έτσι, ρίχνουν το βάρος στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για την οποία θέλουν από τώρα να συντονίσουν τις κινήσεις τους.
Για να προχωρήσουν το σχεδιασμό, το βασικό είναι να μάθουν ποιο ακριβώς θα είναι το διαθέσιμο μπάτζετ. Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί την περασμένη εβδομάδα να φανέρωσε την διάθεσή του να ενισχυθεί η ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, όμως δεν έχει προχωρήσει ακόμη στον καθορισμό του μπάτζετ.

Μόλις ενημερωθούν σχετικά, τεχνικός διευθυντής και προπονητής θα ψάξουν να βρουν επιλογές στα χρήματα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και θα είναι σε θέση να καταστρώσουν συγκεκριμένο χειμερινό μεταγραφικό πλάνο. sport 24 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: