Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Παναχαϊκή: «Κλήρωση ή πρόταση μομφής!»

Την πρόθεσή της να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Football League, Σπύρου Καλογιάννη, σε περίπτωση που δεν παρθεί την Τετάρτη (12/9) οριστική απόφαση για το μέλλον της κατηγορίας, εξέφρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Ο Δημήτρης Καλογριάς, αντιπρόεδρος των «Αχαιών», ο οποίος εκπροσωπεί τον Αλέξη Κούγια, με δήλωσή του, η οποία έχει κατατεθεί στα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης, ζητάει από την Football League να πάρει άμεσα απόφαση και να προχωρήσει στην κλήρωση των 18 ομάδων, διαφορετικά θα καταθέσει πρόταση μομφής σε βάρος του προέδρου, Σπύρου Καλογιάννη.
Αναλυτικά στην δήλωσή του αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την απάντηση της ΕΠΟ, όπου χρησιμοποιείτε ο νομικός όρος «ζητά», που έχει τη νομική σημασία ότι η ΕΠΟ κάνει αίτηση, θεωρεί ότι το θέμα έληξε και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια είναι παράνομη. Αν η ΕΠΟ είχε αποφασίσει να ενταχθούν οι ομάδες δεν θα είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «ζητά», αλλά θα χρησιμοποιούσε τον όρο «διατάσει, ή εντέλλεστε. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση του θέματος είναι παράνομη και κακώς ο κύριος Καλογιάννης παρανομεί.
Η συμπεριφορά του κυρίου Καλογιάννη είναι παράνομη και εκ του πονηρού, εξ αρχής, προσπαθεί να παραπλανήσει το διοικητικό συμβούλιο Συνεχίζει να εκτελεί εντολές του Μπέου και του Τσακογιάννη που έστηναν παιχνίδια επί προεδρίας του, δυσφημώντας το πρωτάθλημα της Football League.
Για αυτό το λόγο καταθέτουμε εναντίον του πρόταση μομφής και θα προσφύγουμε στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια. Πρέπει επιτέλους να πάψουν να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο οι υπόδικοι για κακουργήματα και αυτοί που συνεργάζονται και διορίζουν επίορκους αθλητικούς δικαστές που δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν τίποτε για τα στημένα. Ζητούμε να γίνει η κλήρωση με 18 σωματεία σήμερα.
Δημήτρης Καλογριάς
Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Παναχαϊκής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: