Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τσοκτουρίδης: «Ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια και δικαιωθήκαμε»

Ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης, λίγο μετά την απόφαση τοποθέτησης της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Football League, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” για τη δικαίωση των "Αργοναυτών":

"Δώσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα τους τελευταίους πέντε μήνες, χρειάστηκε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια και καταφέραμε το θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κ. Πιλάβιο, διότι χωρίς την ουσιαστική του βοήθεια δε θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα.

Μετά τον Ιούνιο έβαλε ως σκοπό να μας βοηθήσει ο κ. Ιωαννίδης και χωρίς αυτόν δε θα είχαμε κανένα αποτέλεσμα. Ευχαριστώ επίσης τους βουλευτές της πόλης μας, κ. Καλαϊτζή και κ. Παναγιωτόπουλο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι".

Στο ερώτημα για το πώς δέχθηκε τις αντιδράσεις άλλων ομάδων από τη Football League:

"Πρέπει να αλλάζουμε σελίδα, θα είμαστε αντίπαλο μόνο στο χορτάρι. Δεν έχω καμία διαφορά με τις ομάδες, ο καθένας υπερασπίζεται τα δικά του συμφέροντα, άσχετα αν αυτό ήταν αντίθετο με το δίκαιο. Για το καλό του αθλητισμού πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να δούμε το καλό του πρωταθλήματος".

Τέλος, για το αν είναι έτοιμη η Καβάλα να παίξει στο πρωτάθλημα της Football League:

"Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να έχουμε την πιο δυνατή παρουσία. Θέλαμε να σεβαστούμε τα όργανα πρώτα και με τη βοήθεια των πολιτών της Καβάλας να κάνουμε κάτι για το οποίο η πόλη θα είναι υπερήφανη".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: