Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν είπα ποτέ πως ήμουν ο Τραορέ»

«Δεν είπα ποτέ πως ήμουν ο Τραορέ»
Διαψεύδει πως προσπάθησε να παραπλανήσει τους τροχονόμους που τον σταμάτησαν στο κέντρο του Μιλάνου ο Μπαγιέ Νιάνγκ. Ο νέος άσος της Μίλαν, συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε πως είναι ο Τραορέ, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Βρέθηκε να οδηγεί στο κέντρο του Μιλάνου χωρίς δίπλωμα. Κάτι που είναι απόλυτα φυσικό, αφού ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί. Ο 17χρονος Μπαγιέ Νιάνγκ θέλησε να κάνει μια βόλτα, οδηγώντας ένα από τα εταιρικά αυτοκίνητα της Μίλαν, αλλά για κακή του τύχη έπεσε σε μπλόκο της τροχαίας. Οι πληροφορίες που έφτασαν από την Ιταλία, έκαναν λόγο για έναν τρομοκρατημένο Νιάνγκ, που μέσα στον πανικό του προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς πως είναι ο Τραορέ. Τελικά, μετά την επίδειξη της ταυτότητάς του, ξεκαθάρισε ποιος στην πραγματικότητα είναι.

Μια μέρα μετά το συμβάν, ο ίδιος ο Νιάνγκ αναγνωρίζει το λάθος του, διαψεύδοντας ωστόσο πως επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές. Με μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter δηλώνει κατηγορηματικά πως «ποτέ δεν ισχυρίστηκα στους αστυνομικούς πως είμαι ο Τραορέ. Το μόνο που είπα ήταν πως οδηγούσα το αυτοκίνητό του. Αναγνωρίζω το λάθος μου, έκανα βλακεία και για αυτό ζητώ συγγνώμη από τον Γκαλιάνι, τον Αλέγκρι, τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο αυτού του φανταστικού συλλόγου που λέγεται Μίλαν.»

Μετά το ατυχές περιστατικό αναμένεται, εκτός του πρόστιμου που του επιβλήθηκε από την Τροχαία, να κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση, η οποία και θα επιβάλει χρηματική ποινή στον Μπαγιέ Νιάνγκ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: