Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τρέμουν μην τον χάσουν!!

Τρέμουν μην τον χάσουν
Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για τον Ντιέγκο Μιλίτο έχει εκπονήσει το προπονητικό τιμ της Ίντερ, με σκοπό να προφυλάξει από τραυματισμούς και κόπωση τον Αργεντινό άσο. Ο έμπειρος επιθετικός θεωρείται απαραίτητος για το παιχνίδι των «νερατζούρι» και πρέπει να εξασφαλιστεί πως θα μπορέσει να δίνει σταθερά το παρόν στους αγώνες που ακολουθούν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, οι ειδικοί αναλυτές εξέφραζαν την άποψη πως προτεραιότητα της Ίντερ θα έπρεπε να είναι η έλευση ενός άξιου αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μιλίτο. Θεωρούσαν πως η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι στηρίζεται υπερβολικά στον Αργεντινό, κάτι που θα μπορούσε να της προκαλέσει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τελικά και παρά τις όποιες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, δεν βρέθηκε ο παίκτης εκείνος που θα μπορούσε να θεωρηθεί ο αντι - Μιλίτο.

Το προπονητικό τιμ της Ίντερ, γνωρίζοντας το πόσο σημαντικός είναι ο Μιλίτο για την ομάδα, προσπαθεί να προφυλάξει τον παίκτη από πιθανούς τραυματισμούς, με ένα ειδικό, προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης που έχει εκπονήσει. Ο «Πρίγκιπας» θα ακολουθεί το πρόγραμμα αυτό καθημερινά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρακολουθούμενος από γυμναστή, με την ελπίδα να αποφευχθούν τραυματισμοί και κόπωση.

Εκτός από το πρόγραμμα αυτό, είναι σίγουρο πως ο Στραματσόνι θα προχωρήσει και στο καθιερωμένο, πια, ροτέισον, προκειμένου ο Μιλίτο να παρουσιάζεται «φρέσκος» και δυνατός στα παιχνίδια που ο προπονητής του θεωρεί σημαντικότερα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: