Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Και τώρα τα λεφτά που... γαυγίζαμε!!

Η ΕΠΟ ζήτησε την επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στην Football League, το ΔΣ της κατηγορίας το ψήφισε και τώρα το κράτος πρέπει να πληρώσει!
Και τώρα τα λεφτά που... γαυγίζαμε!
Μπορεί η Football League να ανακοίνωσε πριν από λίγο την επιστροφή των τριών ομάδων στις επαγγελματικές κατηγορίες, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα το κράτος να βάλει το... χέρι στην τσέπη. Αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα και στην σημερινή ανακοίνωση.
«Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/09/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν-διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας», λέει η ανακοίνωση και εμείς σας θυμίζουμε τι γράφαμε χθες στο θέμα «Για το ποδόσφαιρο, λεφτά υπάρχουν!».
Ο σκύλος σας είχε ενημερώσει σχετικά με την επιστροφή των τριών ομάδων πως: «Το κράτος όχι μόνο θα δίνει λεφτά μέσω του ΟΠΑΠ στην Football League, αλλά τώρα θα δώσει και έξτρα χορηγία στις τρεις ομάδες, ώστε να μην διαμαρτύρονται οι υπόλοιποι από το… μοίρασμα της πίτας. Και πόσο θα είναι αυτό το «εξτραδάκι»; Σίγουρα πάνω από 300.000 ευρώ, όπως λέγετε τις τελευταίες ώρες».
Αυτές είναι τα οικονομικά θέματα που πρέπει να κάνει δεκτά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης για να γυρίσουν οι Ολυμπιακούς Βόλου, Ηρακλής και Καβάλα με κάθε επισημότητα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: