Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Καραγκούνης: «Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φούλαμ έκανε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και τόνισε μεταξύ άλλων ότι προτιμάει να μιλάει μέσα στο γήπεδο.


«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Φούλαμ», ανέφερε ο έμπειρος μέσος. «Η ομάδα έχει σταθερά καλές σεζόν τα τελευταία χρόνια, έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του ΟΥΕΦΑ δύο χρόνια νωρίτερα, ενώ και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι φανταστική».

Όσο για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ ανέφερε: «Το να παίξω στην Αγγλία και σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, αν όχι το καλύτερο, ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα».

Σχετικά με τις πληροφορίες που έχει για την νέα του ομάδα είπε: «Ο Μάρτιν Γιολ μού ανέφερε ότι η ομάδα έχει πολύ καλή δομή και είναι πολύ οργανωμένη σε κάθε επίπεδο. Η Φούλαμ παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και αυτό το στυλ μού ταιριάζει».

Όταν τού ζητήθηκε να αναφερθεί στον εαυτό του φάνηκε ιδιαίτερα σεμνός: «Δεν νιώθω πολύ άνετα να μιλάω για μένα. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Αλλά θα παλέψω σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο και θα δώσω όλη μου την ενέργεια για το σύνολο και τους οπαδούς».

Τέλος, ο Καραγκούνης εκτιμά πως χρειάζεται κάποιο καιρό προπονήσεων με τη μπάλα, προκειμένου να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί πλήρως στις αγωνιστικές απαιτήσεις της Φούλαμ.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: