Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΕ Άρης: «Λήξαν το θέμα με Βελλίδη»

Λήξαν θεωρείται πλέον το θέμα που δημιουργήθηκε με το Μάρκο Βελλίδη στον Άρη, με τον 24χρονο γκολκίπερ να επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Σταύρου Λαμπριάκου, ο οποίος μίλησε στα αποδυτήρια, κάνοντας συστάσεις σε έντονο ύφος, αφού η ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος προέχει αυτή την δύσκολη περίοδο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος μίλησε στους συμπαίκτες του. Συγνώμη δεν ζήτησε, αλλά με τα λόγια του έδειξε ότι όλοι πρέπει να βάλουν το καλό της ομάδας πάνω από το «εγώ». «Παραδέχομαι ότι έγινε μια παρεξήγηση με τον προπονητή, η οποία κακώς πήρε τόση έκταση. Για το καλό της ομάδας όλοι πρέπει να προχωρήσουμε», φέρεται να είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Ο Βελλίδης στη συνέχεια βγήκε με την υπόλοιπη ομάδα και προπονήθηκε κανονικά, αφού προφανώς η τοποθέτησή του ικανοποίησε τον Μάκη Κατσαβάκη και την διοίκηση και άρθηκε η απόφαση για να προπονείται ατομικά.

Μετά την εξέλιξη αυτή ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Άρης, αναφέροντας:

«Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις που υπήρξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν με γνώμονα το καλό της ομάδας, το θέμα του Μάρκου Βελλίδη θεωρείται λήξαν για τον ΑΡΗ. Ο διεθνής τερματοφύλακας προπονείται πλέον κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: