Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

«Ανεβαίνει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ή Ποντίων;»

Τα... παρατράγουδα ξεκίνησαν μετά την απόφαση της Football League να δεχθεί στο πρωτάθλημα της την Καβάλα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή. Αιχμηρή ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, που στέκεται κυρίως στην άνοδο των Θεσσαλονικιών...
«Ανεβαίνει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ή Ποντίων;»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πληροφορηθήκαμε μέσω του ηλεκτρονικού τύπου ότι το Δ.Σ. της Football League αποδέχθηκε την εισήγηση του -απερχόμενου- Δ.Σ. της ΕΠΟ περί τοποθέτησης των Ηρακλή Θεσ/κης (ή μήπως Α.Ε. Ποντίων;), Ολυμπιακού Β. και Ν. Καβάλας στο φετινό πρωτάθλημα της FL.
Όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση μας από 7/8 είναι θέμα ηθικής τάξης και αξιοπρέπειας για το Σωματείο μας την ΑΕΛ να αρνηθούμε την παραγραφή ουσιαστικά της τιμωρίας των δύο τελευταίων ομάδων, παράγοντες των οποίων πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο διαφθοράς που απαξίωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον όταν το μεγαλύτερο θύμα αυτού του κυκλώματος που παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη ήταν η Ομάδα μας.
Αρνητικοί επίσης είμαστε για όποια ομάδα παρανόμησε (βλ. πλαστογραφία) και δίκαια τιμωρήθηκε (Ηρακλής), ζητώντας μάλιστα να επιστρέψει μια άλλη (!) ομάδα στη θέση της (ΑΕ Ποντίων-Ηρακλης).
Καλούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έστω και την ύστατη ώρα να πράξει το καθήκον της και να ενεργήσει όπως η Ιστορία της ΑΕΛ επιτάσσει, αρνούμενη μέχρι τέλους να συναινέσει στην παρανομία και σε οποιαδήποτε «ανταποδοτικά οφέλη» της προταθούν, και προσφεύγοντας παράλληλα στη Δικαιοσύνη κατά των Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και F.L.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: