Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

«Κανείς δεν αμφισβητεί την αφοσίωση του Ρονάλντο»

O Αλβάρο Αρμπελόα πήρε.... πυροσβεστικό ρόλο στο θέμα που προέκυψε και έχει να κάνει με τις τάσεις φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φήμες που αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη λόγω του ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τη ζωή του στη Μαδρίτη δεν ισχύουν σύμφωνα με τον δεξιό μπακ της «βασίλισσας», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αφοσίωσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι είναι ευγνώμονες στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη σκληρή δουλεία του και τα γκολ του. Ο Κριστιάνο πρέπει να ξέρει ότι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης τον υποστηρίζουν. Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό επειδή του παρουσιάζεται κάθε μέρα. Δεν είναι μόνος του εκεί έξω», δήλωσε στην εφημερίδα ABC για το τι ισχύσει στην υπόθεση του Ρονάλντο.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πνεύμα νικητή που αποπνέει ο Μουρίνιο και απάντησε: «Ο Μουρίνιο είναι ένας νικητής. Αυτό τον έκανε ικανό να πετύχει τόσο πολύ σε τόσες χώρες με διαφορετικές ομάδες. Αυτή είναι η ποιότητά του. και ξέρει πως να τα καταφέρει πολύ καλά. Έχει κάνει νικητές και εμάς. Έχει μια νοοτροπία νικητή πέρα από τα συνηθισμένα


Είναι ένας προπονητής που τακτικά δουλεύει πολύ με εμάς. Πάντα παίρνει τις σωστές αποφάσεις, με τις αλλαγές του και με οτιδήποτε αλλάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: