Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μητρόπουλος για Ηρακλή και Γκαγκάτση!!

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος εξέφρασε την άποψή του για την αδυναμία της εν μέρει αποκατάστασης του Ηρακλή και των άλλων δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα της εφημερίδας του περί κολλήματος της υποψηφιότητας του Βασίλη Γκαγκάτση για την υποψηφιότητα της ΕΠΟ, λόγω φορολογικών ανακριβειών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα:

Για το τι ισχύει σε ό,τι έχει να κάνει με την εν μέρει αποκατάσταση του Ηρακλή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας: «Πάρα πολύ δύσκολα θα περάσει το θέμα. Δεν είμαι αισιόδοξος. Αναγνωρίζουν το ηθικό και το δίκαιο, αλλά κανένας δεν έχει βρει τη νομική φόρμουλα. Ο καθένας από την πλευρά του αν θέλει να αντιδράσει προβάλει το νομικό θέμα. Η ΕΠΟ δεν μπορεί αν βρει νομική φόρμουλα, φοβάται τις συνέπειες και πετάει το μπαλάκι αλλού. Η πολιτεία το παλεύει το θέμα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης μέχρι χθες το βράδυ το πάλευε.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το αυτοδιοίκητο, το κακήν κακώς. Η ΕΠΟ επικύρωσε αυτές τις ποινές που είχε βγάλει ο Γερουλάνος για όλες τις ομάδες. Αυτό ισχύει ειδικά για το θέμα του Ηρακλή. Η ΕΠΟ επικύρωσε τις αποφάσεις για την πλαστογραφία. Δεν υπάρχει κανονιστική διάταξη που να λέει κάναμε λάθος. Ό,τι βλακεία κάνανε δεν μπορούν να την επανορθώσουν. Θα έπρεπε να συμφωνήσουν όλοι χωρίς καμία φόρμουλα να παίξουν οι ομάδες αυτές. Η Φούτμπολ Λιγκ δεν το θέλει, ο Πιλάβιος είναι στις τελευταίες του μέρες στην προεδρία και δεν είναι και πολύ ζεστός».

Για το αν τίθεται θέμα στην υποψηφιότητα του Βασίλη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ: «Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έβαλε υποψηφιότητα. Έχει δικαστικές εκκρεμότητες, αλλά είναι όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις εκκρεμούν. Η μία είναι εις βάρος του Δημοσίου. Υπάρχει και μία του δικαστηρίου πλημμελειοδικών για ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις. Το δικαστήριο το αναγνώρισε ως αμέλεια. Το θέμα όμως που υπάρχει βάσει μια μερίδας νομικών είναι πως δεν έχει νομικό κόλλημα. Αλλά υπάρχει και μια άλλη μερίδα νομικών που λέει για φορολογική παράβαση. Τότε βάσει του άρθρου 3 δεν έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Είχε κάνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο που απερρίφθη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Γκαγκάτση: «Τα χρήματα που πήρε από τον ΠΑΟΚ και τα έβαλε στον λογαριασμό της γυναίκας του μπορεί να μας πει πως έγινε; Αυτό προκύπτει από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πλήρωνε και δύο παράγοντές του διώκονται. Δεν μπορούν 15.000 να πηγαίνουν σε υπηρεσίες. Να μας πουν πόσα πήρε επακριβώς ο Γκαγκάτσης και τι υπηρεσίες προσέφερε. Δεν ξέρω πως αυτό δικαιολογείται φορολογικά. Αν ο κύριος Γκαγκάτσης θέλει να απαντήσει θα το δημοσιεύσω στην εφημερίδα μου. Είναι θέματα που θα λυθούν από τις αρμόδιες αρχές».

Για τους υποψήφιους της προεδρίας της ΕΠΟ και για τον Πιλάβιο: «Θα είναι τραγικό να εκλεγεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Δεν είμαι όμως με την πλευρά του Σαρρή γιατί δεν τον ξέρω. Εγώ ξέρω μόνο γεγονότα για τον Βασίλη Γκαγκάτση. Τον Σαρρή δεν τον ξέρω και δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω. Βέβαια και η πλευρά Πιλάβιου ήταν θλιβερή με τις κασέτες και όλα αυτά».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: