Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλοι το ντέρμπι, άλλος τη νίκη…!!

Άλλοι το ντέρμπι, άλλος τη νίκη…
Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου διεξήχθη στις Βρυξέλες, με το Βέλγιο και την Κροατία να έρχονται ισόπαλες 1-1 και να φτάνουν τους 4 βαθμούς, όσους και η Σερβία που συνέτριψε με 6-1 την Ουαλία. «Κρύο» ντους για τους Σκωτσέζους που έμειναν στο 1-1 με τα Σκόπια στο άλλο ματς του ομίλου.

Στις Βρυξέλλες πάντως, το Βελγίο και η Κροατία που την πρώτη αγωνιστική είχαν κερδίσει, αμφότερες κυνήγησαν την νίκη για να παραμείνουν στην πρωτιά. Οι Κροάτες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Πέρισιτς, αποδεικνύοντας πόσο σκληρή ομάδα παραμένουν αφού απέναντί τους είχαν μία ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Ζιλέτ (44’). Στο δεύτερο μέρος το Βέλγιο είχε την κατοχή και πίεσε και στα τελευταία μπροστά ανέβηκε όλο μπροστά (μπήκε και ο Μιραλάς) αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.




Με έξι διαφορετικούς σκόρερ(!), η Σερβία σκόρπισε την Ουαλία με 6-1 στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου και περιμένει στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής το Βέλγιο για το ποιος θα πάρει προβάδισμα στο γκρουπ. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους Ουαλούς και ήδη στο 24’ ήταν με 2-0 μπροστά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κάνοντας το 2-1 αλλά αυτό… εκνεύρισε τους Σέρβους που δεν σταματιόντουσαν, κερδίζοντας με το εμφατικό 6-1.

Στο τελευταίο ματς του ομίλου, οι Σκωτσέζοι δεν κατάφεραν να λυγίσουν τους Σκοπιανούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νοβέτσκι στο 11’ για να έρθει η απάντηση από τον Μίλερ στο 43’. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους και οι γηπεδούχοι απώλεσαν της ευκαιρίας να βρεθούν με 4 βαθμούς στην πρώτη θέση μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις.

Σερβία – Ουαλία 6-1
(16’ Κολάροφ, 24’ Τόσιτς, 39’ Τζούριτσιτς, 55’ Τάντιτς, 80’ Ιβάνοβιτς, 90’ Σουλείμάνι – 31’ Μπέιλ)

Βέλγιο – Κροατία 1-1
(45+2’ Ζιλέτ - 6’ Πέρισιτς)

Σκωτία - Σκόπια 1-1
(43’ Μίλερ - 11’ Νοβέσκι)

Α’ Όμιλος Η βαθμολογία σε 2 αγώνες.

Σερβία 4 (6-1)
Βέλγιο 4 (3-1)
Κροατία 4 (2-1)
Σκωτία 2 (1-1)
Σκόπια 1 (1-2)
Ουαλία 0 (0-2)

Η επόμενη αγωνιστική (3η), 12/10

Σερβία – Βέλγιο
Σκόπια – Κροατία
Ουαλία – Σκωτία



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: