Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάδα: «Μας φτιάχνετε, σάς θέλουμε δίπλα σας»

Αφού είπαν ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» στους φίλους της Εθνικής που βρέθηκαν χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι διεθνείς ζήτησαν από τον κόσμο μέσω Facebook να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις πριν τον αγώνα με τη Λιθουανία ήθελαν το πολύ 10.000 κόσμο στο Καραϊσκάκης και ένα τέτοιο νούμερο περίμεναν και οι διεθνείς με τον Φερνάντο Σάντος. Προφανώς, εξεπλάγησαν αντικρίζοντας περίπου 15.000 (ίσως και περισσότερους) οπαδούς στις εξέδρες και έτσι θέλησαν μέσω της σελίδας της ΕΠΟ στο Facebook να ευχαριστήσουν αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και να ζητήσουν συγχρόνως ανάλογη στήριξη και στη συνέχεια.
«Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και στάθηκαν στο πλευρό μας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Απευθυνόμενοι σε όσους ήταν στο γήπεδο, καθώς επίσης σε αυτούς που δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η υποστήριξη που μας προσφέρετε μας φτιάχνει τη διάθεση και ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τις αγωνιστικές μας προσπάθειες. Γι’ αυτό το λόγο, σας θέλουμε δίπλα μας σε όλους τους επόμενους αγώνες που θα δώσουμε, επίσημους και φιλικούς, με πρώτο τον αμέσως προσεχή εναντίον της Βοσνίας τον επόμενο μήνα.
Περιμένουμε να γεμίσετε τις κερκίδες και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σας ανταποδώσουμε αυτό που αξίζετε. Όλοι μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί.
Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: