Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Nα γιατί επέστρεψε ο Κωστίκος

Πώς η ΠΑΕ κατέληξε στην επιλογή Κωστίκου και τι συζήτησαν πρόσφατα για το θέμα του σκάουτινγκ Σαββίδης και Βρύζας.


Nα γιατί επέστρεψε ο Κωστίκος
ΠΑΟΚ γεμάτος νιάτα και με αξιοποίηση των ταλέντων που είτε θα βγάζει από τις Ακαδημίες του, είτε θα αποκτά με μεταγραφή. Έτσι οραματίζεται την ομάδα του (και) ο Ιβάν Σαββίδης, και ήδη έχει δώσει το "οκ" για να δημιουργηθεί πολύ καλή οργάνωση στη βάση του συλλόγου και να ενισχυθεί το τμήμα σκάουτινγκ.
Το θέμα απασχόλησε τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ σε μία από τις πρώτες συζητήσεις τους όταν ο Σαββίδης ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ. Τότε συμφώνησαν στην ανάγκη το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί άμεσα με τουλάχιστον ένα ακόμη στέλεχος. Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Γιώργο Κωστίκο, ο οποίος στο παρελθόν έχει δείξει πολύ καλά δείγματα κυρίως στο κομμάτι του εντοπισμού νεαρών ταλαντούχων παικτών.
Με την έγκριση του Σαββίδη η συνεργασία των δύο πλευρών άρχισε από σήμερα και ο βετεράνος άσος θα μπει στην ομάδα που μέχρι σήμερα αποτελούσαν οι Μίοντραγκ Μένταν, Αντώνης Λεμονάκης, αλλά και ο Κώστας Λαγωνίδης σε επίπεδο Ακαδημιών.
Ο Γιώργος Κωστίκος θα είναι κυρίως επιφορτισμένος με το κομμάτι του σκάουτινγκ ποδοσφαιριστών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν χρειαστεί δεν θα κάνει και "κατασκοπεία" αντιπάλων, αν και το κομμάτι αυτό το χειρίζονται με επιτυχία Αντώνης Λεμονάκης και Μίοντραγκ Μένταν.
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: