Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

"Είμαι υπηρεσιακός πρόεδρος"

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» διευκρινίζοντας οτι είναι υπηρεσιακός πρόεδρος, ενώ τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της τοποθέτησης του Ηρακλή στη Football League...
"Είμαι υπηρεσιακός πρόεδρος"
«Δεν έχω να πω και τίποτα το σπουδαίο. Είμαι υπηρεσιακός. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο της προηγούμενης διοίκησης, Θα κάνω ό, τι μπορώ με τον καλύτερο τρόπο».
Επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας και πλέον πρόεδρος και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας σχολίασε για το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών ότι «θέλω να δικαιωθούν οι τρεις ομάδες. Ως βορειοελλαδίτης έχω συμπάθεια στον Ηρακλή. Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βάλουν τον Ηρακλή στην Football League.
»Η ΕΠΟ το ήθελε. Αν κι ανήκει στην Σούπερ Λίγκα ο Ηρακλής, πρέπει οπωσδήποτε να πάει στην Football League. Το κλίμα είναι καλό πάντως. Ολη η ΕΠΟ εύχεται να ανέβει ο Ηρακλής, αλλά είναι το νομικό πρόβλημα. Είναι μεγάλη αδικία, αυτό που συνέβη με τις ομάδες. Η πολιτεία φταίει για όλο αυτό. Εγώ λέω ότι θα δικαιωθούν οι ομάδες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι άλλες ομάδες αντιδρούν της Football League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: