Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αλεξανδρής:«Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών»

Η αποστολή του ΑΡΗ επέστρεψε από την Βουλγαρία όπου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τα συμπεράσματα του, τους υπο δοκιμήν παίκτες αλλά και τον Μιχάλη Πελεκάνο.

Αρχικά δήλωσε:

«Είναι πολύ νωρίς να βγάλεις συμπεράσματα μιας και σε 10ημέρες δώσαμε φιλικό ανά δύο ημέρες και είναι μικρός ο χρόνος. Δουλέψαμε με μεγάλη επιμέλεια, έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και εν μέρει από τα αποτελέσματα αν και σε μένα τα αποτελέσματα των φιλικών δε λένε και πολλά. Τα παιδιά έχουν γίνει μια παρέα πιστεύει ο ένας στον άλλον, βοηθά ο ένας τον άλλον. Το ευχάριστο είναι ότι τα έμπειρα παιδιά εκτός από καλοί παίκτες (Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Καραποστόλου, Πάσαλιτς) είναι και καλοί χαρακτήρες κι αυτό βοηθά πάρα πολύ τους νέους παίκτες και κυρίως τους Αμερικανούς που παίζουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη να ενταχθούν στο σύνολο, να προσαρμοστούν πιο γρήγορα. Όπως επίσης και οι τελευταίοι να καταλάβουν τη φιλοσοφία που διέπει αυτόν το σύλλογο αλλά και το τι πρέπει να αισθάνεται ο κάθε παίκτης όταν φορά αυτήν τη φανέλα».

Στη συνέχεια είπε:

«Η ομάδα έδειξε και στα 4 φιλικά καλά δείγματα γραφής, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, με την Τσερκάσι που χάναμε και 26 πόντους. Από κει και πέρα ήμασταν πολύ καλοί, μην ξεχνάμε ότι η Τσερκάσι έχει μπάτζετ 1 εκ. ευρώ, αλλά και η Λουκόιλ έχει γύρω στο 1.3 εκ.ευρώ. Αυτό είναι κάτι που μας δίνει επιπλέον κίνητρο να αναμετρηθούμε μαζί τους αλλά και από την άλλη μας κάνει σκεπτικούς πώς έχουμε φτάσει εμείς να παίζουμε μ? αυτό το μπάτζετ κι αυτοί να έχουν φτάσει εκεί που έφτασαν».

Για τους υπο δοκιμήν παίκτες είπε:

«Έμεινα ευχαριστημένος και από τον Ευθύμη Τσακαλέρη και από τον Νίκο Μποχωρίδη αλλά και από τον Σπύρο Μούρτο. Έχουν το ταλέντο, δουλεύουν πολύ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Πελεκάνο και την υπόθεση του λέγοντας:

«Τα γεγονότα τα ξέρετε. Είχα καθημερινή ενημέρωση από τον πρόεδρο. `Εχουμε άριστη σχέση και επικοινωνία με τη διοίκηση και εκεί στηριζόμαστε για τη φετινή χρονιά. Έχει γίνει από μας μία σημαντική πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του. Δεν είμαστε σε θέση λόγω της οικονομικής κατάστασής μας να αυξήσουμε ούτε ένα ευρώ την προσφορά μας. Τον χρειαζόμαστε, του δίνουμε ηγετικό ρόλο στην ομάδα και θα χαιρόμουν να τον είχα κι αυτόν μαζί μου».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: