Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Λάμπαρντ… χρύσωσε το χάπι!!

Ο Λάμπαρντ… χρύσωσε το χάπι!
Τα χειρότερα γλίτωσε η Αγγλία στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014. Απέναντι στην Ουκρανία οι παίκτες του Ρόι Χότζον κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 στο 87ο λεπτό του αγώνα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Λάμπαρντ και να αποφύγουν την ήττα από τους Ουκρανούς.

Παρά το γεγονός αυτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Ντεφό με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πιάτοφ, αλλά ο διαιτητής του αγώνα δεν κατοχύρωσε το τέρμα καθώς σφύριξε επιθετικό φάουλ στον άγγλο επιθετικό.

Αντί να προηγηθεί η Αγγλία, στο 39ο λεπτό βρέθηκε και πίσω στο σκορ μετά από τέρμα των Ουκρανών με τον Κονοπλιάνκα. Οι παίκτες του Μπλαχίν κράτησαν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι και το 87ο λεπτό, όταν και ο Λάμπαρντ σκόραρε από την βούλα του πέναλτι.

Την ίδια στιγμή το Μαυροβούνιο και η Πολωνία δεν αντιμετώπιζαν δυσκολίες απέναντι σε Σαν Μαρίνο και Μολδαβία, αντίστοιχα.

Οι Μαυροβούνιοι επικράτησαν εύκολα 6-0 του Σαν Μαρίνο εκτός έδρας με τους Μπεκίραζ και Ντελίμπασιτς να πετυχαίνουν από δύο γκολ. Τα άλλα τέρματα του Μαυροβουνίου πέτυχαν οι Τζόρτζεβιτς και Σβέροτις.

Οι Πολωνοί άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Μπλαστσικόφσκι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και στο 81ο λεπτό ο Βαβζίνιακ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-0.

Μετά από τη δεύτερη αγωνιστική, η Αγγλία ισοβαθμεί με το Μαυροβούνιο και την Πολωνία στην πρώτη θέση του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014 με τέσσερις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου

Σαν Μαρίνο – Μαυροβούνιο 0-6
(25’, 52’ Μπεκιράζ , 24’ Τζόρτζεβιτς, 69’ Σβέροτιτς, 78’, 82’ Ντελίμπασιτς)

Πολωνία – Μολδαβία 2-0
(33’ Μπλαστσικόφσκι (πεν), 81’ Βαβζίνιακ)

Αγγλία – Ουκρανία 1-1
(87’ Λάμπαρντ (πεν.) - 39’ Κονοπλιάνκα)

Τα επόμενα παιχνίδια:

Παρασκευή, 12/10
Αγγλία – Σαν Μαρίνο
Μολδαβία – Ουκρανία

Τρίτη, 16/10
Ουκρανία – Μαυροβούνιο
Πολωνία – Αγγλία
Σαν Μαρίνο – Μολδαβία

Η βαθμολογία
Μαυροβούνιο 4
Πολωνία 4 ()
Αγγλία 4
Ουκρανία 1
Σαν Μαρίνο 0
Μολδαβία 0



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: