Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έχει τις ...αναποδιές του κι ο Φερνάντο!

Τέλος καλό, όλα καλά για την Εθνική στα δυο πρώτα της παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όμως θα πρέπει να επισημάνουμε και κάποια λαθάκια του Σάντος, αν θέλουμε να τα λέμε όλα.

Έχει τις ...αναποδιές του κι ο Φερνάντο!
Ο Πορτογάλος, λοιπόν, δεν τα ζύγισε και τόσο καλά τα δυο παιχνίδια. Μάλιστα, κατέβασε τη σωστή ενδεκάδα …ανάποδα στα ματς. Και ακόμα πιο συγκεκριμένα, στα β' ημίχρονα.
Κανονικά, η Εθνική έπρεπε να κατέβει με δυο σέντερ φορ για να γεμίσει την περιοχή στο παιχνίδι με τη Λιθουανία. Κάτι που φάνηκε στο β' μέρος όταν μπήκε και ο Μήτρογλου.
Αντίθετα, αυτό το σύστημα δεν τράβηξε στη Λετονία. Εκεί φάνηκε ότι έπρεπε να ξεκινήσει με έναν φουνταριστό και τον Σαμαρά στα πλάγια που ανέβασε όλη την ομάδα στο β' μέρος όταν μπήκε.
Και κάτι ακόμα. Ενώ υποτίθεται ο ίδιος ο Σάντος έχει πει ότι θα ήθελε πολλά γκολ, για ποιο λόγο μπαίνει ο Χολέμπας σαν αλλαγή κι όχι ο πιο επιθετικογενής Λάζαρος;
Και ο Αθανασιάδης που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας γκολτζής, πότε θα παίξει, όταν δεν παίρνει ούτε λεπτό συμμετοχής σε παιχνίδια που η Εθνική δυσκολεύτηκε να τα ξεκλειδώσει;
Ο Σάντος έχει κάνει σημαντική δουλειά και φαίνεται στο γήπεδο. Χίλιες φορές έχουμε γράψει θετικά λόγια. Είναι καλός προπονητής, ενώ έχει βοηθήσει πολύ και με τον εξαιρετικό Φορτούνη, που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή και δικαιώθηκε απόλυτα.
Όταν, όμως, γίνονται και κάποιες εκτιμήσεις του προπονητή που δεν βγαίνουν, δεν γίνεται να μην τις λέμε κι αυτές…sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: