Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

«Ανανεώθηκε η Ίντερ, δεν αποδυναμώθηκε»

Την ανάγκη να σεβαστούν όλοι το financial fair play τόνισε με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello sport» ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Φασόνε. Ο παράγοντας της ομάδας του Μιλάνου, που παραβρέθηκε σε εκδήλωση της γνωστής εφημερίδας, επεσήμανε πως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην ανανέωση της ομάδας του.

Η «Gazzetta dello sport» παρουσίασε σε εκδήλωση στο Μιλάνο το καινούργιο εκδοτικό της «τέκνο» που αφορά στην πόλη του Βορρά και στην περιοχή της Λομβαρδίας, γενικότερα. Πρόκειται για έντυπο που θα ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της περιοχής και αναμένεται να σημειώσει ανάλογη επιτυχία με όλες τις προηγούμενες εκδοτικές προσπάθειες της εφημερίδας.

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν πολλοί σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Ανάμεσά τους, ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Φασόνε, που μίλησε για την ομάδα του. «Υπάρχει έκδηλος ενθουσιασμός στην Ίντερ. Τα νέα αποκτήματα προσαρμόζονται γρήγορα και είμαι πεπεισμένος πως η θετική ενέργεια που χαρακτηρίζει τα αποδυτήρια θα περάσει και στον αγωνιστικό χώρο. Λίγος χρόνος χρειάζεται μόνο», δήλωσε ο Φασόνε.

Η ομάδα προχώρησε σε πολλές αλλαγές και αυτό έχει την εξήγησή του, σύμφωνα με τον παράγοντα της Ίντερ. «Κάναμε μια ανανέωση, καθώς πρέπει να σεβαστούμε το financial fair play και να φροντίζουμε να είμαστε σε ισορροπία με τα οικονομικά μας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποδυναμώθηκε η ομάδα. Θεωρώ πως είμαστε πολύ δυνατοί και αυτό θα αποδειχτεί στο γήπεδο.»

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Φασόνε δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον Αντόνιο Κασάνο, ένα από τα νέα αποκτήματα των «νερατζούρι». «Ο Αντόνιο ήρθε και ανέβασε το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας, αλλά μαζί του έφερε ενθουσιασμό, χαρά, γέλια και τις θρυλικές πλάκες του. Είναι ένας απίστευτος τύπος», τόνισε ο Φασόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: