Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Μήπως σας φταίει το χρώμα των μαλλιών μου;»

«Μήπως σας φταίει το χρώμα των μαλλιών μου;»
Τη δυσαρέσκειά του για την έντονη κριτική που δέχθηκε την περασμένη χρονιά εξέφρασε σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello sport» ο Σεμπάστιαν Φρέι. Ο τερματοφύλακας της Τζένοα προσπάθησε να αναλύσει τους λόγους της κακής πορείας της ομάδας του στο περσινό πρωτάθλημα και δήλωσε πως με τη σκληρή δουλειά θα καταφέρει να αποστομώσει τους επικριτές του.

Στο προηγούμενο Καμπιονάτο η ομάδα που απογοήτευσε ήταν αναμφίβολα η Τζένοα. Αν και τα προγνωστικά μιλούσαν για μια πορεία που θα είχε κατάληξη την έξοδο στην Ευρώπη, τελικά η αποφυγή του υποβιβασμού χαρακτηρίστηκε επιτυχία και έβαλε στη θέση της την καρδιά κάθε οπαδού της.

Ένας από τους παίκτες που έγινε δέκτης έντονης κριτικής για την κακή χρονιά ήταν ο Σεμπάστιαν Φρέι. Ο Γάλλος μίλησε στην «Gazzetta dello sport» και αντέκρουσε τους επικριτές του. «Η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη είναι καλοδεχούμενη. Πέρσι, όμως, άκουσα τα πάντα. Πως είμαι το πρόβλημα της Τζένοα επειδή είμαι υπέρβαρος, πως έχασα το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, πως βουλιάζω την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Απαντώ σε όλους αυτούς πως το καλοκαίρι έχασα 12 κιλά, πως δουλεύω με μεγάλη όρεξη και πως θα οδηγήσω τη Τζένοα πολύ ψηλά. Αν και είμαι σίγουρος πως αν δεν βρουν κάτι άλλο, θα κριτικάρουν το χρώμα των μαλλιών μου», δηλώνει ένας οργισμένος Φρέι.

Τι συνέβη πέρσι, όμως και η χρονιά πήγε τόσο άσχημα; «Ο δεύτερος γύρος ήταν καταστροφικός. Από συγκυρίες χάσαμε κάποια ματς και όταν άρχισε να διαφαίνεται πως θα κινδυνεύσουμε, μας έπιασε πανικός. Μετά είχε γίνει σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε αγώνα. Ευτυχώς στο τέλος σωθήκαμε. Πάντως λογική εξήγηση δεν υπάρχει, η ομάδα θα μπορούσε να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ με το υλικό που είχε», απαντά ο Γάλλος τερματοφύλακας.

Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τη Τζένοα αντίπαλο της Γιουβέντους. Τι περιμένει από αυτό το ματς ο Φρέι; «Παραδόξως τα ματς με αντιπάλους τέτοιες ομάδες είναι πιο εύκολα στην προετοιμασία τους. Ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και δεν σε περιμένουν εκπλήξεις. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά», σημειώνει ο Φρέι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: