Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Και του χρόνου… Γιορέντε!!

Και του χρόνου… Γιορέντε
Περαιτέρω ενίσχυση υποσχέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα, εγκαινιάζοντας το «Κολλέγιο της Γιουβέντους». Ο παράγοντας των «μπιανκονέρι» άφησε να εννοηθεί πως τον Ιανουάριο η ομάδα του θα κινηθεί αποφασιστικά για τον Γιορέντε, αλλά και για κάθε άλλο ποδοσφαιριστή που θα του ζητήσει ο Αντόνιο Κόντε.

Είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει και το φετινό Καμπιονάτο. Ενισχύθηκε μεταγραφικά, παίρνοντας παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα, λίγα ομολογουμένως, κενά της. Ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα όπως ακριβώς το τελείωσε, κερδίζοντας με άνεση τα δύο πρώτα παιχνίδια της. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους, ωστόσο, προγραμματίζουν με προσοχή τις επόμενες κινήσεις τους, που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τους. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από όσα δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας», Τζουζέπε Μαρότα.

Ο παράγοντας των «μπιανκονέρι» εγκαινίασε το «Κολλέγιο της Γιουβέντους», το σχολείο της ομάδας όπου θα φοιτήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών. Με την ευκαιρία αυτή μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, τους παίκτες που προσπάθησε να πάρει, αλλά και τις επόμενες κινήσεις. «Ομολογώ πως προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Γιόβετιτς. Όχι με πλάγιο τρόπο, όπως μας κατηγόρησαν, αλλά μιλώντας πρώτα με τη Φιορεντίνα. Δεν έγινε τίποτα, θα δούμε στο μέλλον αν οι διοικήσεις των δύο ομάδων καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία.»

Οι εφημερίδες έγραφαν συνεχώς για τον Γιορέντε. Τι έγινε τελικά με το Βάσκο; «Η περίπτωση του Γιορέντε δεν προχώρησε εξαιτίας των απαιτήσεων της διοίκησης της Αθλέτικ. Δεν σας κρύβω, πάντως, πως τον Ιανουάριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Θα δούμε με ποιο τρόπο θα κινηθούμε.»

Τελικά ο σέντερ φορ που ήρθε είναι ο Μπέντνερ. Ποια η άποψη του Μαρότα; «Τον έχω παρακολουθήσει λίγο, αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή μας. Από την αρχή ο Κόντε μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Δανό.»

Άλλοι παίκτες στο στόχαστρο της «Γιούβε» υπάρχουν; «Συνεργαζόμαστε στενά με τον Κόντε και όταν μας ζητήσει κάποιον, θα κάνουμε τα πάντα για να τον ικανοποιήσουμε. Η ενίσχυση της ομάδας μας είναι μια διαδικασία που δεν σταματάει, ακόμα και αν η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει», απάντησε με νόημα ο Μαρότα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: