Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Ποτέ δεν με προσέγγισε η Μίλαν»

«Ποτέ δεν με προσέγγισε η Μίλαν»
Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν κοντά στη Μίλαν τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον των Ιταλών από τον τύπο, αφού δεν έγινε καμία επίσημη προσέγγισή.

Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στην καλοκουρδισμένη μηχανή της Μπαρτσελόνα ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο «άσωτος υιός» επέστρεψε από το Λονδίνο και την Άρσεναλ και προσέδωσε ποιότητα στο κέντρο των «μπλαουγκράνα».

Η χρονιά που πέρασε, όμως, δεν επιφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις για τον διεθνή μέσο. Η απόδοσή του κυμάνθηκε σε χαμηλά, για την αξία του, επίπεδα και οι φήμες που τον ήθελαν έτοιμο να μετακομίσει από τη Βαρκελώνη ολοένα και φούντωναν.

Ο ίδιος ο Φάμπρεγκας, όμως, δηλώνει άγνοια για όλα αυτά. «Από εσάς έμαθα πως ήμουν έτοιμος να φύγω», λέει και γελάει. Για να συνεχίσει δηλώνοντας πως «η Μίλαν δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου, ούτε με το μάνατζέρ μου. Δεν υπήρξε ποτέ η σκέψη να φύγω από τη Μπαρτσελόνα.»

Η κριτική που του ασκείται, ωστόσο, είναι σκληρή. Πως το αντιμετωπίζει; «Εγώ είμαι ο πρώτος που αποδέχεται την κριτική και την αποζητάει. Και αυτό γιατί το παίρνω ως κίνητρο για να βελτιωθώ και να προσφέρω αυτά που προσδοκά ο κόσμος, δηλαδή το καλύτερο. Όσο για τις δύσκολες μέρες, αυτές πάντα θα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Μπαρτσελόνα, που είναι μια ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: