Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Έριξαν «άγκυρα» Αμπντούν, Φουστέρ!!

Έριξαν «άγκυρα» Αμπντούν, Φουστέρ
Με την φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι και το 2015 θα συνεχίσουν την καριέρα του ο Τζαμέλ Αμπντούν αλλά και ο Νταβίντ Φουστέρ. Η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» τόσο με τον Αλγερινό όσο και με τον Ισπανό ήταν δεδομένη αλλά την Πέμπτη ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η διοίκηση των Πειραιωτών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, είχε καταστήσει σαφές ότι προτεραιότητα είχε η ανανέωση των συμβολαίων σημαντικών ποδοσφαιριστών. Η λίστα περιλάμβανε Αμπντούν, Φουστέρ, Μανιάτη, Τζεμπούρ, Τοροσίδη και οι διαπραγματεύσεις με τους δύο πρώτους ολοκληρώθηκαν γρήγορα και χωρίς απρόοπτο.

Έτσι, την Πέμπτη το βράδυ η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα στο σάιτ της την ανανέωση των συμβολαίων τόσο του Αμπντούν όσο και του Φουστέρ μέχρι το 2015. Πάντως, αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος που θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες θα είναι πιθανότατα ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νταβίντ Φουστέρ και Τζαμέλ Αμπντούν μέχρι το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: