Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαντής: «Δεν συμμετέχω στο εξώδικο εις βάρος του Ηρακλή»

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μπαντής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι των Αρκάδων με τον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν συμμετέχει στο εξώδικο εις βάρος του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόκτηση του Ράντοβαν Κριβοκάπιτς από την πρώην ομάδα του, τον Ηρακλή: «Εύχομαι να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του και να συμμετέχει και αυτός στην άνοδο της ομάδας».

Για το εξώδικο κατά του Ηρακλή στο οποίο εμπλέκεται και το όνομά του: «Θέλω να το διευκρινίσω. Εγώ δεν συμμετέχω σε αυτό το εξώδικό Η μόνη δικαστική υπόθεση με τον κύριο Παναγόπουλο είναι εις βάρος του κυρίου Ρέμου. Εγώ δεν συμμετέχω σε αυτό και κακώς έχει βγει το όνομα μου προς τα έξω. Η μάχη με τον Ρέμο είναι ποινική, αλλά είναι νομικά ζητήματα αυτά. Έχω καταφερθεί μόνο κατά του παλιού μεγαλομετόχου με τον οποίο έχω υπογεγραμμένο συμβόλαιο με υπογραφή του. Ζητάω 110.000 ευρώ. Σε καμία περίπτωση δεν συμμετέχω κατά του Ηρακλή».

Για την παρουσία του ίδιου στον Αστέρα Τρίπολης και για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Στην αρχή της χρονιάς έπαιξα, αλλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έμεινα στον πάγκο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Τούμπα είναι δύσκολη έδρα, αλλά η ομάδα έχει πάρει το διπλό δύο φορές από εκεί. Μας δίνει ώθηση το δύο στα δύο. Ο ΠΑΟΚ είναι πού καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε. Τον έχω παρακολουθήσει. Δυστυχώς αποκλείστηκε στην Ευρώπη, αν και έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του. Δύσκολα θα μπορούσε να αποκλειστεί ξανά από τη συγκεκριμένη ομάδα. Εύχομαι να φύγουμε με το διπλό όπως πέρυσι».

Για τον Αθανασιάδη: «Ο Αθανασιάδης είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός. Είναι πολύ καλός με τη μπάλα και ψηλά και χαμηλά και ξέρει να βρίσκει δίκτυα. Θα προσπαθήσω να τον αντιμετωπίσω» και στο τέλος κάνοντας πρόβλεψη για την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε: «Θα είναι δύσκολο και γρήγορο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά γκολ».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: