Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Εξώδικο κατά Ηρακλή από εννιά πρώην!

Εξώδικο προς την ΕΠΟ, την Football League, την Super League, την ΕΕΑ τον Yφυπουργό Αθλητισμού, την FIFA, την NOVA, τον ΟΠΑΠ και τον ΠΣΑΠ έστειλαν μέσω του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου εννέα πρώην παίκτες του Ηρακλή.

Πρόκειται για τους Παπαστεριανό, Γιάκομπ, Μάρα, Σουάρες, Αραμπατζή, Κυrιαζή, Γκαρσία, Τσίτα και Μπαντή. Tο εξώδικο είναι πέντε σελίδες (δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα soccerplus.gr) και σε αυτό οι παίκτες αναφέρουν ότι υπάρχουν αποφάσεις επιτροπών της ΕΠΟ και πολιτικών δικαστηρίων για χρήματα που ουδέποτε τους κατέβαλε η ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρονται στην συγχώνευση του Ηρακλή με την ΑΕ Ποντιών Κατερίνης και την μετονομασία σε ΑΕΠ Ηρακλής, την οποία θεωρούν παράνομη, όπως και την απόφαση για τοποθέτηση της ΠΑΕ Ηρακλης στη Football League.

Επίσης ισχυρίζονται ότι από κανέναν φορέα δεν τέθηκε ως προϋπόθεση η εξόφληση όλων των τελεσίδικων αποφάσεων υπέρ των ποδοσφαιριστών και ζητούν την απόφαση οργάνων της ΕΠΟ που ενέκρινε την συγχώνευση με ποιο ΑΦΜ και με ποια νομική μορφή μετείχε η ομάδα στην Football League 2.

Σε αντίθετη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ότι θα κάνουν ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές, προσφυγή στην ΕΕΑ και καταγγελίες στην FIFA προς αποκατάσταση των δικαιωμάτων τους.

Από την πλευρά του Ηρακλή πάντως δεν υπάρχει ανησυχία και εκτιμάται ότι η υπόθεση αυτή δεν θα προκαλέσει προβλήματα στην απόφαση για είσοδο στο πρωτάθλημα της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: