Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο κουρασμένος Γιαννιώτας και το «ντουέτο»

Στην ταχύτητα, το ποδοσφαιρικό νεύρο και τις διεισδύσεις του Γιάννη Γιαννιώτα ποντάρει πολλά για το παιχνίδι της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο 20χρονος μέσος ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη, οπότε και επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Γύρισε κουρασμένος, «γεμάτος» και η κόπωση είναι εμφανής στα πόδια και το μυαλό του. Αυτό διέκρινε ο 59χρονος προπονητής του Άρη και προβληματίζεται. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πιο ήπιο, σε σχέση με τους υπολοίπους, προκειμένου να «ανασάνει» και την Κυριακή να μπει έτοιμος στο ΟΑΚΑ για την μάχη. Προορίζεται για την αριστερή πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, αφού την δεξιά λογικά θα την καλύψει ο Καζναφέρης.

Από εκεί και πέρα, με τα όσα έχει δείξει ως τώρα στις προπονήσεις ο προπονητής του Άρη, αναμένονται τέσσερις αλλαγές σε πρόσωπα, σε σχέση πάντα με το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Κατσαβάκης φέρεται να έχει κατασταλάξει στις βασικές του επιλογές, αν και στο σημερινό δίτερμα θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του και θα τις «απλώσει» επί χόρτου.

Ο Σερραίος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο σε σχηματισμό 4-2-3-1. Στην άμυνα το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται για ακόμη μία φορά από τους Παπαζαχαρία και Παντίδο ενώ στα άκρα επιστρέφει ο Ψυχογιός που έδειξε –στο φιλικό με τον Κιλκισιακό- πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα. Για δεξιά δύο είναι τα ενδεχόμενα, ή θα αγωνιστεί ο Γιαννίτσης ή ο Παπαστεριανός εφόσον στα χαφ εμπιστευτεί το «ντουέτο» Πουλίδο-Κοέλιο. Στο φιλικό με την Μπενφίκα που το δοκίμασε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε ένα μεγάλο κενό στο κέντρο, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που οι δύο παίκτες συνυπήρξαν στο γήπεδο. Μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο, θα ξεκινήσει ο Καπετάνος.

Στην κορυφή της επίθεσης λόγω ανετοιμότητας του Αγκάνθο σοβαρό προβάδισμα έχει ο Γκέσιος, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με την Μπενφίκα και κέρδισε πόντους στην εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Καθοριστική μέρα για Τριανταφυλλάκο


Ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμα ημέρα ακολούθησε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, που δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες παρουσίας του στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ λιγοστεύουν. Η καθοριστική ημέρα ωστόσο θα είναι η σημερινή, οπότε και θα φανεί εάν μπορεί να αγωνιστεί ή όχι λόγο του αιματώματος που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο. Σε περίπτωση που δείξει έτοιμος, πράγμα δύσκολο, τότε αυτομάτως διαμορφώνονται και τα πλάνα του Κατσαβάκη.


«Ούτε μοντέλα να ήτανε!»


Πριν την χθεσινή πρωινή προπόνηση οι παίκτες του Άρη συγκεντρώθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την επίσημη φωτογράφηση της Σούπερ Λίγκας. Οι ποδοσφαιριστές «μεταμφιέστηκαν»… σε μοντέλα. Ωστόσο, η καθυστέρηση που σημειώθηκε, διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, εκνεύρισε τον Μάκη Κατσαβάκη, αφού το πρόγραμμα της προπόνηση πήγε πολύ πίσω.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: