Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Επέστρεψα στην πόλη μου»

«Επέστρεψα στην πόλη μου»
Τη χαρά του για την επιστροφή του στη Φλωρεντία εξέφρασε ο Λούκα Τόνι, μιλώντας κατά την παρουσίαση του σπόνσορα της Φιορεντίνα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη φετινή χρονιά, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τους φίλους της ομάδας του.

Η συνεργασία της Φιορεντίνα με γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία αποδείχτηκε πετυχημένη και αυτό οδήγησε τις δύο πλευρές στο να την ανανεώσουν και για την τρέχουσα χρονιά. Την ανακοίνωση της επέκτασης αυτής της συνεργασίας έκανε το πρωί της Πέμπτης σε εκδήλωση η διοίκηση των «βιόλα». Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Λούκα Τόνι, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τόνι ξεκινώντας να μιλάει, αναφέρθηκε στην επιστροφή του και τη σημασία που έχει για εκείνον. «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα εδώ, όπου έκανα τα σημαντικότερα βήματα της καριέρας μου. Στην πόλη όπου έζησα τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου. Στο γήπεδο όπου συνάντησα τους καλύτερους φίλους μου, τους οπαδούς της Φιορεντίνα», δήλωσε.

Αυτοί οι «φίλοι» τι πρέπει να περιμένουν από τον έμπειρο φορ; «Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει ποιότητα και δουλεύει σκληρά. Ο χρόνος θα δείξει πως εννοώ αυτά που λέω.»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο αστέρι της ομάδας, Στέβαν Γιόβετιτς. «Η χρονιά που ξεκίνησε θα φέρει πολλές χαρές στον Στέβαν. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστούμε παρέα για το καλό της ομάδας», σημείωσε ο Λούκα Τόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: