Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Κοντά στη Φέγενορντ βρέθηκε ο Μπόγιαν!!

Κοντά στη Φέγενορντ βρέθηκε ο Μπόγιαν
Στην αποκάλυψη πως η Φέγενορντ βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς, προχώρησε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μάρτιν Φαν Χέελ. Ο Ολλανδός παράγοντας μίλησε σε περιοδικό της πατρίδας του και τόνισε πως ο Ισπανός παίκτης προτίμησε, τελικά, να μείνει στην Ιταλία και να μεταγραφεί στη Μίλαν.

Την περίοδο που ο Μπόγιαν Κρκιτς αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, πολλοί μιλούσαν για το νέο μεγάλο όνομα του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Η ευκολία του στο σκοράρισμα σε συνδυασμό με την τεχνική του τον είχαν αναδείξει ως έναν από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης. Η πορεία του, όμως, δεν ήταν ανάλογη και σταδιακά έχασε τη θέση του βασικού στους «μπλαουγκράνα», αλλά και την εμπιστοσύνη του προπονητή της εθνικής Ισπανίας.

Για να μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή, ο Μπόγιαν αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία. Η Ρόμα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Με τον συμπατριώτη του, Λουίς Ενρίκε να κάθεται στον πάγκο των «τζαλορόσι» ο νεαρός Ισπανός ήλπιζε στην αναγέννησή του.

Μετά από μία χρονιά με πολλά προβλήματα, ο Μπόγιαν άλλαξε ξανά φανέλα. Η Μίλαν αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία να αποδείξει πως παραμένει ένας αξιόπιστος επιθετικός, παρά τη χαμηλή παραγωγικότητα της προηγούμενης χρονιάς. Όμως δεν ήταν μόνο οι «ροσονέρι» αυτοί που ενδιαφέρθηκαν για τον Μπόγιαν.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Φέγενορντ, Μάρτιν Φαν Χέελ, οι Ολλανδοί βρέθηκαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπόγιαν. Μάλιστα είχαν έρθει σε επαφή με τον πατέρα του παίκτη και απλώς περίμεναν τις υπογραφές. «Ο Ρόναλντ Κούμαν είχε έρθει σε επαφή με τον πατέρα του Μπόγιαν και του είχε προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούσαν καλά, αλλά την τελευταία στιγμή ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να παραμείνει στην Ιταλία και να μεταγραφεί στη Μίλαν», τόνισε ο Ολλανδός παράγοντας.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: