Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Με εκπλήξεις η αποστολή της Βέροιας!!

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή κόντρα στους Βοιωτούς, υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, αφού «κόπηκαν» οι Σήφης Δασκαλάκης και Νταμιάν Μπελόν, πιθανότατα για αγωνιστικούς λόγους, ενώ εκτός έμεινε και ο «φορμαρισμένος» Μπάμπης Παυλίδης.

Στον αντίποδα, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν σε αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Κάρλο Κόστλι (αναμένεται σήμερα-αύριο η μπλε κάρτα του), Έβερτον Μπεθέρα και Παντελής Καφές, με τον τελευταίο πιθανότατα να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα.

Δικαιωματικά κέρδισε μια θέση στην αποστολή για την Λιβαδειά και ο ισπανός γκολκίπερ Τζόναθαν Λόπεζ, ο οποίος τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά που συμμετείχε «έβγαζε μάτια»!

Στην αποστολή φυσικά δεν μετέχει ο Σιρίλ Καλί που είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που αναχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής για την ορεινή Αράχοβα, όπου θα διανυκτερεύσει η αποστολή της ομάδας, είναι οι εξής: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Τόμας, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Μπεθέρα, Βεργώνης, Καλογέρης, Ζε Βίτορ, Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Ιωάννου και Κόστλι.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: