Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Όσο πιο αργά, τόσο πιο ακριβά!!

Όσο πιο αργά, τόσο πιο ακριβά
Μια πρωτότυπη ρήτρα αναμένεται να έχει το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη Φιορεντίνα ο Στέβαν Γιόβετιτς. Πρόκειται για μια κλιμακωτή ρήτρα που θα αυξάνει ανάλογα με την περίοδο που θα γίνεται η προσέγγιση από την ομάδα που θα επιθυμήσει να αποκτήσει τον Μαυροβούνιο επιθετικό.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού αφορούσε τον Στέβαν Γιόβετιτς. Ο άσος της Φιορεντίνα βρέθηκε στο στόχαστρο της Γιουβέντους, της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Τσέλσι, με τις πληροφορίες που έφταναν από τη Φλωρεντία να μιλούν για βέβαια παραχώρησή του. Τελικά ο Γιόβετιτς έμεινε στους «βιόλα», τονίζοντας πως από την αρχή αυτή ήταν η επιθυμία του. Οι καλά πληροφορημένοι, όμως, θεωρούν πως το ποσό που αξίωνε η διοίκηση της Φιορεντίνα για να παραχωρήσει τον παίκτη, ήταν εξωπραγματικό και απέτρεψε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στις προθέσεις της διοίκησης της Φιορεντίνα είναι η επέκταση του συμβολαίου του Γιόβετιτς μέχρι το 2016. Στο νέο συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο παίκτης αναμένεται να γίνει μια γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, θα υπάρξει, όμως και μία πρωτότυπη ρήτρα, που θα διασφαλίζει πως η Φιορεντίνα θα έχει το χρόνο να βρει τον αντικαταστάτη του, αν αποχωρήσει ο Μαυροβούνιος.

Η ρήτρα αυτή θα είναι κλιμακωτή και θα αυξάνεται όσο περνούν οι μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, όποια ομάδα επιθυμεί να εντάξει στη δύναμή της τον Γιόβετιτς θα πρέπει να καταβάλλει 35 εκατ. ευρώ μέχρι την 1η Ιουνίου, 40 εκατ. ευρώ μέχρι την 1η Ιουλίου και άλλα 5 εκατ. αν ο μήνας έχει φτάσει ως τις 15. Από τις 16 Ιουλίου και μετά ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Το συμβόλαιο αυτό αναμένεται να συνταχθεί και να υπογραφεί ως τον Νοέμβριο, αφού η Φιορεντίνα δεν βιάζεται ιδιαίτερα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: