Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς Μανιάτη με ΠΑΣ!!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Εκτός βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος πλέον θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Champions League με τη Σάλκε.

Ο διεθνής χαφ υπέστη τραυματισμό στην αναμέτρηση Ελλάδα-Λιθουανία και δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Για το λόγο αυτό και σήμερα προπονήθηκε ατομικά, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θέλει να τον προφυλάξει για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τρίτης.

Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης τα φετινά αποκτήματα Τάτος και Βλαχοδήμος για αγωνιστικούς λόγους, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Κοντρέρας και Ντιακιτέ. Αντιθέτως ο Ντιόγκο κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και συμπεριλήφθηκε στην τελική 18άδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως εξής: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: