Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Πόρτα» από Κλόζε στην Τότεναμ!!

O Μίροσλαβ Κλόζε αποκάλυψε σε ιταλικό ΜΜΕ ότι η Τότεναμ τον προσέγγισε το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο ίδιος προτίμησε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο. ο 34χρονος επιθετικός ο οποίος έχει σημειώσει 64 γκολ με την εθνική του ομάδα σε 124 εμφανίσεις αποκτήθηκε την περσινή μεταγραφική περίοδο από την ιταλική ομάδα και αποτέλεσε το μεγάλο όπλο του Έντι Ρέγια (που είχε την τεχνική ηγεσία) στην επιθετική γραμμή.

Ο Γερμανός στράικερ δήλωσε συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα sportal.it: «Η Τότεναμ ενδιαφέρθηκε για εμένα αλλά είχα υπογράψει μέχρι το 2014 και έπρεπε να σεβαστώ αυτή τη συμφωνία».

Αυτή τη στιγμή ο Βίλας-Μπόας έχει στη διάθεσή του στο κέντρο της επιθετικής του γραμμής μόνο τους Ντεφόε και Αντεμπαγιόρ, καθώς και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών των «σπερς» δόθηκε δανεικός στη Νόριτς.

Αυτή δεν ήταν όμως η πιο μεγάλη «ήττα» τους καλοκαιριού της αγγλικής ομάδας, αφού και ο φερόμενος αντικαταστάτης του Λούκα Μόντριτς, Ζοάο Μουτίνιο, αρνήθηκε να συμφωνήσει παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ τα είχε βρει σε όλα με την πόρτο.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: