Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Ντέιβιντ, πάρε τη Λεβάντε»

«Ντέιβιντ, πάρε τη Λεβάντε»
Μόλις κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές της Μάλαγα, έσπευσαν και άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα να «αυτοπροταθούν» στον Άγγλο παίκτη. Ανάμεσα σε εκείνες που φιλοδοξούν να δουν τον Άγγλο σούπερ σταρ να ηγείται της διοίκησής τους, είναι η Λεβάντε.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς αστέρες του κόσμου. Κάθε κίνησή του προκαλεί το ενδιαφέρον των μέσω ενημέρωσης. Η πορεία του στο ποδόσφαιρο, όμως, οδεύει προς το τέλος της, αφού τα χρόνια περνούν για όλους. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που φροντίζει από τώρα να εξασφαλίσει μια νέα καριέρα μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ήδη ο Μπέκαμ έχει κάνει κάποιες επενδύσεις. Τα επιχειρηματικά ανοίγματα του, όμως, ενδέχεται να επεκταθούν και στο ποδόσφαιρο. Φήμες κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες που θέλουν τον Μπέκαμ έτοιμο να αγοράσει τις μετοχές της Μάλαγα, αν οι σεΐχηδες αποφασίσουν να την αφήσουν.

Η φήμη αυτή έδωσε το έναυσμα και σε άλλες ομάδες να προτείνουν στον Άγγλο ποδοσφαιριστή να αποκτήσει μέρος των μετοχών τους. Η Λεβάντε είναι μία από αυτές που θα ήθελαν να περάσουν στα χέρια του Μπέκαμ.

Ο μέσος της ομάδας, μάλιστα, Χουάνλου, προχώρησε σε μια ξεκάθαρη δήλωση. «Θα ήταν προτιμότερο για τον Μπέκαμ να αποκτήσει τη Λεβάντε και να μας κάνει όλους χαρούμενους. Ακούω πως θέλει τη Μάλαγα. Εκεί, όμως, θα πρέπει να συζητήσει με τους Άραβες για χρήματα, εκατοντάδες εκατομμύρια και τέτοια βαριά ζητήματα. Με μας, αντίθετα, θα καθίσει χαλαρά, θα απολαύσει μια παέγια, θα πιει λίγο κρασί και θα διευθετήσει όλα τα ζητήματα χωρίς πολύ κόπο και διαπραγματεύσεις.»

Άραγε το μήνυμα του Χουάνλου θα πείσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ; Αναμένουμε…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: