Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Πατάνε» κορυφή!!

«Πατάνε» κορυφή
Το παιχνίδι ανάμεσα στην Νταντί Γιουνάιτεντ και την Ρος Κάουντι την Παρασκευή 14/9 (21:45), ανοίγει την αυλαία της έκτης αγωνιστικής στην Σκωτία.

Όποια από τις δύο ομάδες πάρει το «τρίποντο» της νίκης, ανεβαίνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έστω και προσωρινά, αφού ακολουθούν τα παιχνίδια των Μάδεργουελ, Σέλτικ και Χιμπέρνιαν. Εύκολες θεωρητικά δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους, στην έκτη αγωνιστική ήμέρα της σκωτσέζικης Premier.

Η ομάδα του Νταντί έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή που η Ρος Κάουντι διατηρεί την καλύτερη άμυνα στη Σκωτία, με μόλις ένα τέρμα παθητικό μετά από πέντε αγώνες.

Η φιλοξενούμενη ομάδα στο ματς του Σαββάτου μάλιστα, είναι μία από τις τρεις αήττητες του πρωταθλήματος (Μάδεργουελ, Σέλτικ οι άλλες δύο). Οι δύο μονομάχοι ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με επτά βαθμούς και όποιος από τους δύο αναδειχθεί νικητής, «παίρνει κεφάλι» στην βαθμολογία με δέκα βαθμούς.

Το Σάββατο 15/9, η πρωτοπόρος Μάδεργουελ δοκιμάζεται στην έδρα της Νταντί, η Σέλτικ σε αυτή της Σεντ Τζόνστον ενώ η Χιμπέρνιαν υποδέχεται την Κιλμάρνοκ.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής


Παρασκευή 14/9


Νταντί Γιουνάιτεντ-Ρος Κάουντι 21:45

Σαββάτο 15/9

Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ 14:30
Νταντί-Μάδεργουελ 17:00
Χιμπέρνιαν-Κιλμάρνοκ 17:00
Ινβερνλες-Αμπερντίν 17:00
Σεντ Μίρεν-Χαρτς 17:00


Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο 22/9 (17:00)

Σέλτικ-Νταντί
Νταντί Γιουνάιτεντ-Χαρτς
Χιμπέρνιαν-Ινβερνές
Κιλμάρνοκ-Σεντ Μίρεν
Ρος Κάουντι-Σεντ Τζόνστον

Κυριακή 23/9

Αμπερντίν-Μάδεργουελ 14:45



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: