Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η τελευταία έξοδος πριν το «Καραϊσκάκη»!

Η τελευταία έξοδος πριν το «Καραϊσκάκη»
Στην έδρα της νεοφώτιστης Γκρόιτερ Φιρτ δοκιμάζεται η Σάλκε για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα του Χουμπ Στέβενς στοχεύει το Σάββατο στο πρώτο της «διπλό» τρεις μέρες πριν επισκεφτεί το «Καραϊσκάκη» για την πρεμιέρα του Champions League. Απών από τους «βασιλικούς μπλε» θα είναι ο γκολκίπερ Χίλντεμπραντ, τη θέση του οποίου στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Φέρμαν.

Η πρωτοπόρος (μαζί με την έκπληξη που λέγεται Άιντραχτ) Μπάγερν θα επιδιώξει το τρία στα τρία φιλοξενώντας τη Μάιντς κι ενώ την Τετάρτη υποδέχεται τη Βαλένθια για τους ομίλους. Σίγουρες είναι οι απουσίες των Γκόμεζ, Αλάμπα και Κοντέντο που είναι τραυματίες, ενώ πιθανώς να προφυλαχθεί ο Ρόμπεν που επέστρεψε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ολλανδίας.

Η Ντόρτμουντ, που βρίσκεται στους 4 βαθμούς, φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν έχοντας το βλέμμα της και στον αγώνα της Τρίτης με τον Άγιαξ για το Champions League στο ίδιο γήπεδο. Πέραν της απουσίας του λαβωμένου Ογουομογέλα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο τραυματισμός του Ρόις στο μετατάρσιο με την εθνική Γερμανίας αποδείχτηκε επιπόλαιος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς του… Ευρωπαίου Ανόβερου με τη Βέρντερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αλλά και της Άιντραχτ με το Αμβούργο, που θα έχει για πρώτη φορά στις τάξεις του τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής

Παρασκευή 14/9

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 21:30

Σάββατο 15/9 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς
Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν
Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης
Στουτγκάρδη-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Γκρόιτερ Φιρτ-Σάλκε 19:30

Κυριακή 16/9

Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο 18:30

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 21/9

Νυρεμβέργη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 21:30

Σάββατο 22/9 (16:30)

Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου
Βόλφσμπουργκ-Γκρόιτερ Φιρτ
Μάιντς-Άουγκσμπουργκ
Αμβούργο-Ντόρτμουντ
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Φράιμπουργκ

Κυριακή 23/9

Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη 18:30
Χόφενχαϊμ-Ανόβερο 18:30



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: