Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο εργασιομανής Μοντέλα!!

Ο εργασιομανής Μοντέλα
Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «La Repubblica» ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα, όπου τόνισε το πάθος του για τη δουλειά του και προέβλεψε πως οι οπαδοί των «βιόλα» θα ενθουσιαστούν με το ποδόσφαιρο που θα παίξει η ομάδα τους.

Ο πανηγυρισμός του κάνοντας το «αεροπλανάκι» είναι νωπός στις μνήμες όλων. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα, όμως, έχει σταματήσει να ταλαιπωρεί άμυνες και τερματοφύλακες και έχει περάσει σε άλλο ρόλο, αυτό του προπονητή. Ένα βήμα, φυσιολογικό και αναμενόμενο, όπως λέει και ο ίδιος.

«Πρότυπό μου είναι ο πατέρας μου. Μιλάει λίγο όπως εγώ και στα 80 του χρόνια ακόμα εργάζεται ως ξυλουργός. Το γεγονός πως κέρδισα πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο και μπορούσα να τον βοηθήσω οικονομικά, δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά του στο ελάχιστο. Έτσι κάνω κι εγώ. Πριν σταματήσω να παίζω, φρόντισα να προετοιμάσω το μέλλον μου. Η δουλειά του προπονητή είναι σκληρή, αλλά μου αρέσει, είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω», δηλώνει σε συνέντευξή του στη «La Repubblica» ο Μοντέλα.

Είναι ακόμα νεαρός για προπονητής, έχει ήδη, όμως, θέση σε έναν σημαντικό πάγκο, αυτόν της Φιορεντίνα. Πως το αντιμετωπίζει αυτό; «Νιώθω προνομιούχος, όχι μόνο γιατί κάνω μια φανταστική δουλειά, αλλά και γιατί είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Η κρίση ήταν αυτή που ανάγκασε πολλούς στο να στραφούν σε νέους τεχνικούς, εκείνοι ωστόσο πρέπει να αποδείξουν πως αξίζουν της εμπιστοσύνης των προέδρων», απαντά ο Μοντέλα.

Κλείνοντας, ο προπονητής των «βιόλα» υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. «Το υλικό υπάρχει, η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ καλή, είμαι βέβαιος πως το θέαμα που θα παρουσιάζουμε θα ικανοποιεί κάθε οπαδό μας. Μακάρι να έρθουν και τα αποτελέσματα για να τους κάνουμε χαρούμενους», τονίζει ο Μοντέλα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: