Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο αναγεννημένος Πατσίνι!!

Ο αναγεννημένος Πατσίνι
Ικανοποιημένος από την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας και αποφασισμένος να συνεχίσει να σκοράρει με τη Μίλαν, εμφανίστηκε ο Τζαμπάολο Πατσίνι. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στο κανάλι της ομάδας του και τόνισε τη σημασία που είχε για εκείνον η εξαιρετική εμφάνιση και τα τρία γκολ που πέτυχε με αντίπαλο τη Μπολόνια.

Πριν από λίγο καιρό ήταν ένας «τελειωμένος» ποδοσφαιριστής, που δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή του στην Ίντερ. Ο Τζαμπάολο Πατσίνι, όμως, ήταν αποφασισμένος να αποδείξει πως παραμένει ένας αξιόπιστος επιθετικός. Η ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου του δόθηκε με την ανταλλαγή του με τον Αντόνιο Κασάνο και η άφιξή του στη Μίλαν έδειξε να τον αναγεννά. Απόδειξη αυτού, η μεγάλη εμφάνιση με αντίπαλο τη Μπολόνια, τα τρία γκολ που πέτυχε και η κλήση στην εθνική Ιταλίας για τα πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες!

Επιστρέφοντας στο «Μιλανέλο» ο Πατσίνι μίλησε στους δημοσιογράφους του καναλιού της Μίλαν και έδειξε ικανοποιημένος από την τελευταία περίοδο της καριέρας του. «Νιώθω σαν να ξυπνάω από εφιάλτη. Είμαι ξανά χαρούμενος. Έβαλα τρία γκολ στη Μπολόνια και μετά ήρθε η κλήση του Πραντέλι. Τι περισσότερο να ζητήσω στην παρούσα φάση;» αναρωτήθηκε ο Πατσίνι.

Αφήνοντας πίσω της εθνική, τι περιμένει από την ομάδα του; «Το επόμενο ματς είναι με την Αταλάντα. Δεν θα είναι εύκολο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Μακάρι να σκοράρω ξανά, αν και σημασία έχει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μια ομάδα σαν τη Μίλαν είναι υποχρεωμένη να κερδίζει σε κάθε ματς. Για να το πετύχουμε, όμως, πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», απάντησε ο Πατσίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: